Home > Hyötyajoneuvot > UUSI TRANSIT COURIER > Ominaisuudet > Hyödyllisiä ominaisuuksia

Kuormatila

Uuden Transit Courierin kuormatilassa voidaan kuljettaa jopa 1 620 mm pitkiä tavaroita. Kantavuus on mallista riippuen jopa 525 kg. Kun autossa on valinnaisvarusteena saatava taitettava verkkoväliseinä, voidaan autossa kuljettaa jopa 2,59 metriä pitkiä tavaroita. Sivuliukuoven ansiosta kuorman lastaaminen ja purkaminen on helppoa.

Ford Transit Courier folding mesh bulkhead

Taitettava verkkoväliseinä

Taitettava verkkoväliseinä on saatavissa valinnaisvarusteena. Transit Courierissa voidaan väliseinä auki taitettuna kuljettaa jopa 2,59 metriä pitkiä tavaroita. Taitettavan verkkoväliseinän kanssa varusteluun kuuluu taitettava etumatkustajan istuin.

Kuormatila

Uuden Transit Courierin kuormatila on 1 620 mm pitkä, ja sen tilavuus on 2,3 m3. Sivuliukuoven aukko on 453 mm leveä kiinteän väliseinän kanssa, joten kuorman lastaaminen on helppoa.

New Ford Transit Courier smart load space
Cargo tie-down points

Kuormansidontapisteet sivuseinien alaosassa

Transit Courierin kuormansidontapisteet ovat sivuseinien alaosassa. Näin lattia on täysin esteetön, kiinnikkeet aina helposti käden ulottuvilla ja kuormatilan puhdistaminen on helpompaa.

Kuormatilan LED-valot

Valinnaisvarusteena saatavat kuormatilan LED-valot tekevät kuorman lastaamisesta ja purkamisesta pimeän tultua entistä vaivattomampaa.

Cargo area lighting
Ford Transit Courier man in snow gear

Testattua laatua

Ohjaamon materiaalit ovat laadukkaat ja kulutusta kestävät. Uusi Ford Transit Courier säilyttää jälleenmyyntiarvonsa erittäin hyvin.

Ford Transit Keskus

Transit Keskukset ovat erikoistuneet Ford-hyötyajoneuvojen myyntiin ja huoltoon. Ammattitaitoiset hyötyajoneuvomyyjät sekä nähtävillä ja koeajettavissa oleva koko Ford-hyötyajoneuvomallisto varmistavat laadukkaan asiakaskokemuksen. Ford-koulutusohjelman mukaisesti koulutetut mekaanikot huolehtivat ja varmistavat laadukkaat huoltopalvelut. Ford Credit tarjoaa autosi hankintaan joustavat ja turvalliset rahoitusratkaisut kilpailukykyiseen hintaan.

Specialist support from Ford Transit Centres
Top