Home > Hyötyajoneuvot > UUSI TRANSIT COURIER > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Sisätilat ja uusia teknologioita

Uuden Transit Courierin ohjaamo on uudistunut ja saatavissa on runsaasti uusia teknologioita. Ford SYNC 3 -järjestelmän toiminnot mahdollistavat mm. puhelimen ja navigointijärjestelmän vaivattoman käytön. Kätevät ominaisuudet, kuten ajovaloautomatiikka, saattovalot ja automaattiset tuulilasinpyyhkijät ovat vakiovarusteena. Vakiovarusteena oleva Ford Easy Fuel -korkiton tankkausjärjestelmä estää väärän polttoaineen tankkaamisen.

Ford SYNC 3

Edistyksellisen Ford SYNC 3 -järjestelmän (valinnaisvaruste) avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puheluita, musiikkia ja navigointijärjestelmää (valinnaisvaruste). Järjestelmää voidaan käyttää puheohjauksella tai 6” värikosketusnäytön kautta älypuhelimista tutuilla nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla. Live Trafficin* avulla puolestaan vältät ruuhkat. Voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista sanomalla ”I’m hungry” (”Minulla on nälkä”).

My Ford -älypuhelinteline

Vakiovarusteena Trend-mallissa olevaan telineeseen sopii navigointilaite, älypuhelin tai MP3-soitin.

Ford Transit Couriier Easy-Fuel

Ford Easy Fuel -korkiton tankkausjärjestelmä

Järjestelmä estää väärän polttoaineen tankkaamisen. Enää ei tarvitse käsitellä likaisia polttoaineen täyttöaukon korkkeja. 

Automaattinen ilmastointi

Automaattinen ilmastointi ylläpitää valitun lämpötilan ja lisää matkustusmukavuutta.

Ford Transit Courier eatc controls in detail
Ford Transit Courier Quickclear heated windscreen

Quickclear – lämmitettävä tuulilasi

Lämmitettävä tuulilasi sulattaa lunta ja jäätä tuulilasin pinnalta. Se poistaa myös huurua tuulilasin sisäpinnalta. Vakiovaruste.

Automaattiset tuulilasinpyyhkijät

Järjestelmä tunnistaa sateen määrän ja pyyhkii tuulilasin puhtaaksi tarpeen mukaan. Vakiovaruste.

Automatic window wipers
Ford Transit Courier stowage space and cup holders

Säilytystilat

Uudessa Transit Courierissa on runsaasti käteviä säilytystiloja kuten mm. suuri keskikonsoli, johon mahtuu jopa A4-kokoinen kirjoitusalusta tai pieni kannettava tietokone. Lisäksi istuimen alla on säilytyslokero.

Ajovaloautomatiikka ja saattovalot

Ajovaloautomatiikka tunnistaa valon määrän ja sytyttää ja sammuttaa ajovalot tarpeen mukaan. Saattovalot kytketään päälle kaukovalokytkimestä, jolloin näkyvyys mm. autolta kotiovelle on parempi.

New Ford Transit Courier Auto-headlights in detail
Top