Home > Hyötyajoneuvot > UUSI TRANSIT CUSTOM > Ominaisuudet > Turvallisuus

Turvallisuus

Vaaratilanteissa apuna ovat edistykselliset kuljettajaa avustavat teknologiat, kuten törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella. Lisäksi autossa on erittäin vahva korirakenne ja kaatumisenestojärjestelmä. Murtohälytin on saatavissa valinnasvarusteena. 

Tällä sivulla esitellyt varusteet saattavat olla saatavilla vain valikoiduissa malleissa. Ne saattavat olla valinnaisvarusteita, jotka ovat saatavilla lisämaksusta. Lisätietoja vakio- ja valinnaisvarusteista saat hinnastosta.

 

New Blue Ford Transit Custom with tow

Perävaunun hallintajärjestelmä

Perävaunun hallintajärjestelmä tunnistaa perävaunun heittelehtimisen ja hidastaa auton nopeutta palauttaakseen perävaunun hallinnan. Järjestelmä hidastaa auton vauhtia alentamalla moottorin vääntöä ja jarruttamalla.

Kaatumisenesto-

järjestelmä

Kaatumisenestojärjestelmä varmistaa ajettavuuden ja ajoneuvon hallinan vaikeissa ja haastavissa ajo-olosuhteissa.

New Blue Ford Transit Custom with Roll Stability

Törmäyksenestoavustin - parempaa turvaa jalankulkijoille

Törmäyksenestoavustin havaitsee edessä hitaammin ajavat ajoneuvot sekä jalankulkijat ja varoittaa niistä. Jos kuljettaja ei reagoi, järjestelmä jarruttaa automaattisesti. Tämän teknologian avulla onnettomuus voidaan joissain tapauksiaa jopa estää. Järjestelmä toimiin enintään 80 km:n tuntinopeudella (olettaen, että tieolosuhteet ja ajoneuvon kunto ovat normaalit).

Euro NCAP – viiden tähden turvallisuutta

Erinomaisista turvaominaisuuksista kertoo se, että tämä auto on saanut viiden tähden Euro NCAP -luokituksen.

New Ford Transit Custom Euro NCAP

Kuormantunnistus

Kuormantunnistus säätää ajovakauden hallintajärjestelmää kuorman painon ja sijainnin mukaan. Näin varmistetaan erinomainen ajettavuus ja hallittavuus kuorman painosta riippumatta.

Turvatyynyt

Uudessa Transit Customissa on vakiona kuljettajan turvatyyny. Valinnaisvarusteena on saatavissa matkustajan turvatyyny, sivuturvatyynyt ja turvaverhot.

New Blue Ford Transit Custom airbags
Top