Home > Koe Ford > Moottoriurheilu ja yhteistyökumppanit > Yhteistyökumppanit
Ford at Goodwood Revival 2017

Yhteistyökumppanit

 

Muun muassa: HJK, Aleksander ”Sasha” Barkov, Ford Discgolfpark, Jaakko Parkkali, Helsinki Cup, Ford Motorcraft Rally Team, Formula Ford.

HJK

Ford ja FordStore Laakkonen Helsinki ovat aloittaneet yhteistyön HJK:n miesten edustusjoukkueen kanssa jo vuonna 2016. Yhteistyö laajenee vuosina 2018-2019 ja yhteistyön piiriin tulee miesten edustusjoukkueen lisäksi myös naisten edustusjoukkue ja Klubi 04 joukkue. Katsojille yhteistyö näkyy muun muassa erilaisina markkinointitapahtumina.

Ford and Helsingin Jalkapalloklubi
Sasha Barkov with Ford Edge Vignale

Aleksander “Sasha” Barkov

Florida Panthersin keskushyökkääjä Aleksander ”Sasha” Barkov toimii Suomessa Ford Vignale -lähettiläänä. Sashalla on Suomessa ollessaan käytössään Ford Edge Vignale, joka on saanut näkyvyyttä jopa Fox Sports -ohjelmassa.

Ford Discgolfpark

Ford on mukana tukemassa Tuusulan Hyrylässä sijaitsevaa uutta frisbeegolfkenttää, Ford Discgolfparkia. Kentän rakentamiseen ovat osallistuneet Tuusulan kunta, paikallinen frisbeegolfkerho ja Ford. Näyttävä kenttä on avattu joulukuussa 2017 ja siellä järjestetään säännöllisesti kilpailuja. Kentällä voi pelata ilmaiseksi. 

Ford DiscGolfPark map
Jaakko Parkkali for Ford

Jaakko Parkkali

Yhteistyö Jaakko Parkkalin kanssa on alkanut vuonna 2018. Jaakko Parkkali on yksi Suomen suosituimmista tubettajista noin 170.000 seuraajallaan. Jaakko on tunnettu mm. jääkiekkoaiheisista YouTube-videoista.

Helsinki Cup

Ford tukee junioriurheilua Helsinki Cupin autoyhteistyökumppanina. Helsinki Cup on Helsingissä vuosittain järjestettävä junioripelaajien jalkapalloturnaus, joka on pelattu vuodesta 1976 lähtien. Se on Euroopan kolmanneksi suurin juniorijalkapalloturnaus. Helsinki Cup järjestetään joka kesä viikolla 28.

Ford and Helsinki Cup
Ford Motorcraft rally

Ford Motorcraft Rally Team

Ford Motorcraft Rally Team on Fordin maahantuojan, Oy Ford Ab:n, tukema rallitiimi, joka kilpailee Ralli SM -sarjan SM3-luokassa. Kaudella 2018 tiimin väreissä ajavat Niko Mäkinen ja Jani Luhtaniemi. Ford Motorcraft osallistuu myös tiimien väliseen SM-sarjaan tällä kaudella. Tiimin päällikkönä toimii Arto Kumpumäki.

Formula Ford

Ford on mukana tukemassa Suomen Formula Ford-sarjaa. Vuonna 2018 Suomessa ajetaan sarjan neljä SM-osakilpailua. Formula Ford on ponnahduslauta ylempiin formulaluokkiin, kuten Formula 1 -luokkaan. Esimerkiksi Ayrton Senna, Nigel Mansell, Mika Häkkinen ja Michael Schumacher ovat tehneet läpimurtonsa Formula Ford-luokassa.

Formula Ford
Top