Home > Oma Ford > Hyödyllistä Tietoa > SYNC ja Bluetooth
Ford SYNC- ja Bluetooth®-tuki

Ford SYNC- ja Bluetooth®-tuki

Ford-ajoneuvoissa on lukuisiä teknologioita ja järjestelmiä, kuten SYNC ja Bluetooth®Bluetooth Trademark. Niiden avulla pidät yhteyttä ja hallitset monia autosi ominaisuuksia. Tältä sivulta löydät tietoja järjestelmistä ja niiden toiminnasta. Lue lisää tärkeimmistä ominaisuuksista omistajan käsikirjasta ja pikaoppaasta.

 

Ford SYNC 3 with AppLink

Ford SYNC 3 ja AppLink

SYNC 1:n ja SYNC 2:n toiminnot ja kätevyys yhdistyvät nyt entistäkin parempina toistaiseksi edistyksellisimmässä SYNC-järjestelmässä. 8 tuuman kosketusnäytössä voit käyttää nipistys- ja pyyhkäisyliikkeitä, jotka mahdollistavat helpon navigoinnin. AppLinkin lisäksi järjestelmän voi yhdistää Applen CarPlayhin ja Android AutoonTooltip. Lisäksi SYNC 3 ja AppLink on huippunopea – jopa 10 kertaa nopeampi kuin SYNC 2.

Ford SYNC 2 englanninkielisellä ääniohjauksella ja kosketusnäytöllä

Päivitetty versio Ford SYNC 1.0 -teknologiasta, SYNC 2 on täynnä lukuisia mielenkiintoisia ominaisuuksia, joiden ansiosta yhteystoiminnot ovat entistäkin hyödyllisempiä ja helppokäyttöisempiä. Voit saumattomasti käyttää kosketusvärinäyttöä tai englanninkielisiä puhekomentoja. 

Ford SYNC 2 with Touchscreen and Voice Control
Ford SYNC 1.1 with AppLink

Ford SYNC 1.1 ja AppLink

Luonnollisten ja intuitiivisten puhekomentojen avulla voit käyttää uusimpia viihde-, yhteisö-, uutis- ja tietosovelluksia tien päällä. Hyödynnät huipputeknologiaa, joka yhdistää älypuhelimen autoosi saumattomasti.

Ford SYNC 1.0

Voit toistaa musiikkia, soittaa ja vastaanottaa matkapuheluita, saapuvat tekstiviestit luetaan ääneen – voit hallita tätä kaikkea yksinkertaisilla puhekomennoilla. Järjestelmä voi jopa auttaa soittamaan hätäpuhelun onnettomuustilanteessa.

Ford SYNC 1.0 incoming call
Ford Bluetooth® with Voice Control

Bluetooth® HandsFree ääniohjauksella

Voit soittaa ja vastaanottaa handsfree-puheluita, valita musiikkia, etsiä reittiohjeita ja jopa säätää lämpötilaa pelkillä puhekomennoilla.

Top