KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Oma Ford > Hyödyllistä Tietoa > SYNC ja Bluetooth
Ford SYNC- ja Bluetooth®-tuki

Ainutlaatuinen, intuitiivinen yhdistettävyys

 

 

Ford SYNC -teknologia

Ford SYNC -teknologian ja yhdistettävyysominaisuuksien avulla voit hallita useita eri toimintoja. Soita ja vastaa puheluihin, lue tekstiviestit, hallitse navigointia tai kuuntele lempimusiikkiasi helposti värikosketusnäytön kautta tai yksinkertaisten puhekomentojen avulla.

Ford SYNC 4A

Ford SYNC 4A tietoviihdejärjestelmä nyt vain Mustang Mach-E –täyssähköautossa. SYNC 4A hyödyntää pilviyhteyttä ja mahdollistaa esimerkiksi kätevämmän reittisuunnittelun navigointijärjestelmässä, täyssähköauton lataustoimintojen seurannan ja muita yhdistettävyysominaisuuksia. Voit myös vastaanottaa over-the-air-päivitykset, jotka takaavat, että autosi on aina ajan tasalla.

 

Ford SYNC 4A
Ford SYNC 3 with AppLink

Ford SYNC 3 ja AppLink

SYNC 1:n ja SYNC 2:n toiminnot ja kätevyys yhdistyvät nyt entistäkin parempina toistaiseksi edistyksellisimmässä SYNC-järjestelmässä. 8 tuuman kosketusnäytössä voit käyttää nipistys- ja pyyhkäisyliikkeitä, jotka mahdollistavat helpon navigoinnin. AppLinkin lisäksi järjestelmän voi yhdistää Applen CarPlayhin ja Android AutoonTooltip. Lisäksi SYNC 3 ja AppLink on huippunopea – jopa 10 kertaa nopeampi kuin SYNC 2.

Ford SYNC 2 englanninkielisellä ääniohjauksella ja kosketusnäytöllä

Päivitetty versio Ford SYNC 1.0 -teknologiasta, SYNC 2 on täynnä lukuisia mielenkiintoisia ominaisuuksia, joiden ansiosta yhteystoiminnot ovat entistäkin hyödyllisempiä ja helppokäyttöisempiä. Voit saumattomasti käyttää kosketusvärinäyttöä tai englanninkielisiä puhekomentoja. 

Ford SYNC 2 with Touchscreen and Voice Control
Ford SYNC 1.1 with AppLink

Ford SYNC 1.1 ja AppLink

Luonnollisten ja intuitiivisten puhekomentojen avulla voit käyttää uusimpia viihde-, yhteisö-, uutis- ja tietosovelluksia tien päällä. Hyödynnät huipputeknologiaa, joka yhdistää älypuhelimen autoosi saumattomasti.

Ford SYNC 1.0

Voit toistaa musiikkia, soittaa ja vastaanottaa matkapuheluita, saapuvat tekstiviestit luetaan ääneen – voit hallita tätä kaikkea yksinkertaisilla puhekomennoilla. Järjestelmä voi jopa auttaa soittamaan hätäpuhelun onnettomuustilanteessa.

Ford SYNC 1.0 incoming call
Ford Bluetooth® with Voice Control

Bluetooth® HandsFree ääniohjauksella

Voit soittaa ja vastaanottaa handsfree-puheluita, valita musiikkia, etsiä reittiohjeita ja jopa säätää lämpötilaa pelkillä puhekomennoilla.

Top