Home > Oma Ford > Hyödyllistä Tietoa > SYNC ja Bluetooth
Ford SYNC- ja Bluetooth®-tuki

Ford SYNC- ja Bluetooth®-tuki

Ford-ajoneuvoissa on lukuisia tekniikoita, kuten SYNC ja Bluetooth®Bluetooth Trademark. Niiden avulla pidät yhteyttä ja hallitset monia autosi ominaisuuksia. 

Seuraavassa on tietoja järjestelmistä ja niiden toiminnasta, jotta voit hyödyntää ominaisuudet täysipainoisesti.

Lue lisää tärkeimmistä ominaisuuksista omistajan käsikirjasta ja pikaoppaasta.

 

Ford SYNC 3 with AppLink

Ford SYNC 3 ja AppLink

SYNC 1:n ja SYNC 2:n toiminnot ja kätevyys yhdistyvät nyt entistäkin parempina toistaiseksi edistyksellisimmässä SYNC-järjestelmässä. 8 tuuman kosketusnäytössä voit käyttää nipistys- ja pyyhkäisyliikkeitä, jotka mahdollistavat helpon navigoinnin. AppLinkin lisäksi järjestelmän voi yhdistää Applen CarPlayhin ja Android AutoonTooltip. Lisäksi SYNC 3 ja AppLink on huippunopea – jopa 10 kertaa nopeampi kuin SYNC 2.

Ford SYNC 2 englanninkielisellä ääniohjauksella ja kosketusnäytöllä

Päivitetty versio Ford SYNC 1.0 -teknologiasta, SYNC 2 on täynnä lukuisia mielenkiintoisia ominaisuuksia, joiden ansiosta yhteystoiminnot ovat entistäkin hyödyllisempiä ja helppokäyttöisempiä. Voit saumattomasti käyttää kosketusvärinäyttöä tai englanninkielisiä puhekomentoja. 

Ford SYNC 2 with Touchscreen and Voice Control
Ford SYNC 1.1 with AppLink

Ford SYNC 1.1 ja AppLink

Luonnollisten ja intuitiivisten puhekomentojen avulla voit käyttää uusimpia viihde-, yhteisö-, uutis- ja tietosovelluksia tien päällä. Hyödynnät huipputeknologiaa, joka yhdistää älypuhelimen autoosi saumattomasti.

Ford SYNC 1.0

Voit toistaa musiikkia, soittaa ja vastaanottaa matkapuheluita, saapuvat tekstiviestit luetaan ääneen – voit hallita tätä kaikkea yksinkertaisilla puhekomennoilla. Järjestelmä voi jopa auttaa soittamaan hätäpuhelun onnettomuustilanteessa.

Ford SYNC 1.0 incoming call
Ford Bluetooth® with Voice Control

Bluetooth® HandsFree ääniohjauksella

Voit soittaa ja vastaanottaa handsfree-puheluita, valita musiikkia, etsiä reittiohjeita ja jopa säätää lämpötilaa pelkillä puhekomennoilla.

Top