Mustang Mach-E interior showing SYNC 4

YHDISTETTÄVYYS UUDELLA TASOLLA

FORD SYNC 4A

SEURAAVAN SUKUPOLVEN SYNC

Saatavilla vain Mustang Mach-E –täyssähköautoon. SYNC 4A hyödyntää pilviyhteyttä ja mahdollistaa esimerkiksi edistyksellisemmän reittisuunnittelun navigointijärjestelmässä, täyssähköauton lataustoimintojen seurannan ja muita yhteysominaisuuksia. Voit myös vastaanottaa over-the-air-päivitykset, jotka takaavat, että autosi on aina ajan tasalla. Yhdistä älypuhelimesi langattomasti ja ohjaa eri toimintoja uuden 15.5” värikosketusnäytön kautta.

Uudet teknologiat

15.5” värikosketusnäytössä on split-screen-ominaisuus, jonka avulla voit hallita useita toimintoja samanaikaisesti. SYNC 4A on edeltäjäänsä kaksi kertaa tehokkaampi ja nopeampi tietoviihdejärjestelmä. Järjestelmä voi oppia mieltymyksesi, mukauttaa näyttöä automaattisesti ja antaa hyödyllisiä ehdotuksia matkan aikana.

Älykästä navigointia

Navigointijärjestelmä joka mukatuu sinun mieltymysten mukaisesti. Pilviyhteys mahdollistaa realiaikaiset liikennetiedot ja paremman reittisuunnittelun, sekä pääsyn lukuisiin tietoihin, kuten viimeisimpiin säätiedotuksiin. Saat myös tiedon reitin varrella olevista julkisista latauspisteistä nykyisen lataustason ja jäljellä olevan toimintamatkan perusteella.

SYNC4 navigation on screen
SYNC4 showing voice control

Hallitse langattomasti

Voit hallita toimintoja SYNC 4A –kosketusnäytön kautta tai puhekomentojen avulla. Apple CarPlay®:n ja Android Auto™:n avulla voit liittää älypuhelimesi langattomasti ja hallita toimintoja  SYNC 4A –tietoviihdejärjestelmän kautta.

Red All-electric Mustang Mach-E driving past lake on mountain road

VAIHDA SÄHKÖÖN

Uusi Mustang Mach-E –täyssähköauto on nyt tilattavissa.

Lue lisää

Lue lisää alla olevista linkeistä