KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Oma Ford > Hyödyllistä Tietoa > SYNC ja Bluetooth > Päivitä SYNC
alt

Ford SYNCin päivitys

 

Ford SYNCin päivittäminen on helppoa.

Parannamme jatkuvasti Ford SYNC -tietoviihdejärjestelmän ominaisuuksia. Voit valita päivityksen lataamisen USB-muistitikulle tai käyttää Wi-Fi-yhteyttä automaattisiin päivityksiin. Ei koske SYNC 4 -malleja.

USB-päivitykset

Voit tehdä USB-päivityksen käymällä paikallisen Ford-verkkosivuston SYNC-ohjelmistopäivityssivulla.

Verkkosivusto ilmoittaa, jos päivitys on saatavilla. Valitse seuraavaksi päivityksen lataaminen.

Tarvitset tyhjän USB-muistitikun. Tarkista vähimmäisvaatimukset verkkosivustolta. Käynnistä lataus, kun olet asettanut USB-muistitikun tietokoneeseen. Noudata annettuja ohjeita ja lataa tiedostot USB-muistitikulle.

Useimpien tiedostojen asennus tapahtuu taustalla eikä häiritse järjestelmän käyttöä. Suunnistusjärjestelmän päivityksiä ei voi asentaa taustalla, koska tiedostot ovat liian suuria.

Järjestelmäpäivityksen asentaminen autoon:

  1. Poista kaikki USB-portteihin liitetyt laitteet.
  2. Liittä päivityksen sisältävä USB-muistitikku USB-porttiin. Asennus alkaa välittömästi.

Huom: Onnistuneen asennuksen jälkeen päivitys on käytettävissä seuraavalla kerralla, kun auto käynnistetään.

Katso tietoja mahdollisista lisätoimenpiteistä verkkosivustolta.

Päivitys Wi-Fin kautta

Järjestelmäpäivitys Wi-Fin kautta edellyttää, että auto on Wi-Fi-yhteyspisteen kantaman sisällä. Datasiirrosta saatetaan veloittaa.

Järjestelmän liittäminen Wi-Fi-verkkoon:

Valitse Wi-Fi verkko. Jos verkko on suojattu, sinun pitää ehkä syöttää turvakoodi. Järjestelmä vahvistaa, kun se on yhdistetty verkkoon.

Järjestelmälle pitää myös antaa lupa päivittää automaattisesti. Auton toimituksen yhteydessä järjestelmä kysyy, haluatteko ottaa automaattiset päivitykset käyttöön. Jos haluatte käyttää automaattisia päivityksiä, vahvistakaa painamalla OK.

Jos tätä valintaa ei näy auton toimituksen jälkeen, voitte yleisten asetusten kautta ottaa automaattisen päivitysvaihtoehdon käyttöön.

Automaattisten päivitysten ottaminen käyttöön:

Voit ottaa automaattiset päivitykset käyttöön. Jos et ole sitä jo tehnyt, järjestelmä kehottaa määrittämään Wi-Fi-yhteyden, kun otat tämän ominaisuuden käyttöön. Jos myöhemmin päätät poistaa automaattiset päivitykset käytöstä, voitte tästä valikosta kytkeä toiminnon pois.

Kun Wi-Fi ja automaattiset päivitykset ovat käytössä, järjestelmä tarkistaa ohjelmistopäivitysten saatavuuden ajoittain. Jos uusi versio on saatavilla, järjestelmä lataa sen samalla kerralla.

Ohjelmistoja voidaan ladata jopa 30 minuuttia auton sammuttamisen jälkeen. Päivitykset eivät häiritse järjestelmän normaalia käyttöä. Jos lataus ei jostakin syystä valmistu, se jatkuu keskeytyskohdasta, kun Wi-Fi-yhteys on seuraavan kerran käytössä.

Kun päivitys aktivoidaan, kosketusnäytöllä näkyy järjestelmäpäivityksestä kertova banneri. Näet lisätietoja valitsemalla kuvakkeen. Kuvake näkyy muutaman sytytysjakson ajan.

Tuki

Lisätietoja saa valtuutetusta liikkeestä. Lisätietoja löydätte Fordin paikallisesta verkkosivustosta.

Tarkista SYNC-päivitykset

Top