Home > Oma Ford > Merkkihuolto > Varaosa- ja huoltotarjoukset > Raitisilmasuodattimet
Odour Filters

Raitisilmasuodatin

Ford micronAir® proTect –sisäilmansuodatin

MicronAir protect –suodain tarjoaa ISO- ja DIN-standardien mukaista tehokasta ilmansuodatusta ja suojaa jopa viruksilta. Pidämme sinut turvassa ja terveenä.

99,9-PROSENTTINEN SUOJA

Ford micronAir® proTect -sisäilmansuodatin inaktivoi jopa 99,9 prosenttia suodattimen pinnalla olevista HCoV229E-koronaviruksista ja H1N1-influenssaviruksista. Suodatin tarjoaa lähes täydellisen suojan allergeeneilta, joiden koko on vähintään kaksi (2) mikrometriä, sekä pienemmiltä mikro-organismeilta, kuten bakteereilta ja sieni-itiöiltä. Suodatin myös kerää tehokkaasti hiukkasia, joiden koko on vähintään 0,3 mikrometriä. Suodattimen materiaalit takaavat luotettavan ja pitkäaikaisen suojan vaativimmissakin käyttöolosuhteissa.

VIRALLISESTI TESTATTU

Suodatin on testattu ajoneuvojen sisäilmansuodattimia koskevan DIN 71460 -standardin (osat 1 ja 2) mukaisesti. Sen teho HCov-229E-koronavirusta ja H1N1-influenssavirusta vastaan täyttää ISO 18184 -testausstandardin vaatimukset. Suodatin täyttää laatuvaatimukset, jotka on asetettu ajoneuvojen sisäilman pilaantumista ehkäiseville ja ajoneuvon sisätiloissa olevia allergikkoja suojeleville laitteille.

NÄIN SE TOIMII

Ford micronAir® proTect -sisäilmansuodattimessa on antiviraalinen suodatuskerros. Ilmanvaihto-/ilmastointijärjestelmissä käytettävän suodattimen aktiivinen suodatuskerros perustuu hedelmäuutteeseen.

Suodattimen vaikuttava aine (luonnollinen hedelmäuute) ympäröi virukset proteiinikuorella, joka inaktivoi ne. Suodatin ei sisällä mahdollisesti myrkyllistä nanohopeaa.

VAIKUTTAVA AINE

Sitruunahappo, CAS-numero 77-92-9 ja/tai 5949-29-1. Tämä luonnollinen hedelmäuute on luokiteltu EU-säädösten mukaisesti biosidiksi.

SUOSITUS

On erittäin suositeltavaa vaihtaa Ford micronAir® proTect –sisäilmansuodatin 12 kuukauden välein, jotta sen suojausteho pysyy jatkuvasti hyvänä.

micronAir –sisäilmansuodatinta on saatavilla seuraaviin malleihin. (tiedot päivitetty 6/2020)

 • Ford Ka+ 2016
 • Ford Fiesta 2008–2017
 • Ford Fiesta 2017
 • Ford Puma 2019
 • Ford B-MAX 2012
 • Ford EcoSport 2013
 • Ford EcoSport 2017
 • Ford Transit/Tourneo Courier 2014
 • Ford Edge 2015
 • Ford S-MAX/Ford Galaxy 2015
 • Ford Mondeo 2014
 • Ford Kuga 2020
 • Ford Focus 2018

Laajempaa valikoimaa kehitetään.

FORD ODOUR FILTER PLUS -RAITISILMASUODATIN

Pitää autosi sisäilman raikkaana ja puhtaana. Paras tapa suojata itseäsi ja matkustajia pölyltä, hajuilta ja muilta hiukkasilta.

Raikkaat sisätilat tekevät ajomatkasta miellyttävän. Fordin Odour Filter Plus – raitisilmasuodatin estää haitallisten aineiden, kuten otsonin, dieselhiukkasten, mikrohiukkasten, siitepölyn ja epämiellyttävien hajujen pääsyn matkustamoon. Ford Oodour Filter Plus suojaa tehokkaasti terveytttäsi sekä lämmitys- ja ilmastointijärjestelmiä.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top