A person in the driver's seat of a Ford car

FORDPASS-TILAUS

OTA KAIKKI IRTI FORDISTASI

Ota Fordistasi kaikki irti BlueOval™ Charge Network -latausverkoston, Ford Secure-turvatoimintojen ja yhdistetyn navigoinnin tilauksilla. 

Close up of steering wheel, centre console and SYNC 4 touchscreen

VAIVATONTA MATKANTEKOA REAALIAIKAISTEN

LIIKENNETIETOJEN ANSIOSTA

Saatavilla autoissa, joissa on FordPass ConnectFordPassin ja SYNC 3Kaikki ominaisuudet. Suoraan autoosi toimitetut paikalliset vaaratiedot ja reaaliaikaiset liikennetiedot tekevät matkanteosta sujuvaa: ne auttavat suunnittelemaan parhaan reitin ja välttämään viivästyksetFord-käyttäjätililtäsi..

LIVE TRAFFIC

Liikennetietojen live-seuranta auttaa löytämään nopeimman reitin vallitsevissa liikenneolosuhteissa.

Toiminto voi myös muuttaa reittiäsi, jos se havaitsee edessä ruuhkaa.

Cockpit view of a Ford, with the traffic ahead seen through the windshield.
FordPass Subscriptions Live Traffic

PAIKALLISET VAROITUKSET

Paikallisten viranomaisten ja muiden yhdistettyjen ajoneuvojen välillä jaetut tiedot auttavat havaitsemaan mahdolliset vaarat reitilläsi hyvissä ajoin. Mittariston ilmoitukset kertovat sinulle havaituista rikkoutuneista ajoneuvoista, liukkaista teistä, huonosta säästä ja muista poikkeavista tilanteista.

AKTIVOI FORDPASS CONNECT JA HYÖDYNNÄ

LIVE TRAFFIC -LIIKENNETIEDOT JA PAIKALLISET VAARATIEDOT TILAUKSIA

Kirjaudu sisään Ford-käyttäjätilillesi, niin voit hallita Live Traffic -liikennetietojen ja paikallisten vaaratietojen tilaustasi.

 

Kirjaudu sisään      Rekisteröidy

Close up of steering wheel, centre console and SYNC 4 touchscreen

AINA AJAN TASALLA SYNC 4SYNC4 ja FordPass Connect

Pilviyhteys pitää autosi navigointitiedot aina ajan tasalla. Saat tuoreimmat tiekartat, liikennetiedot ja säätiedot sekä reaaliaikaiset pysäköinnin, polttoaineen ja latauspisteiden hintatiedotFord-käyttäjätililtäsi..

FordPass Subscriptions Connected Navigation

YHDISTETTY NAVIGOINTI

Saatavilla kaikissa uusissa autoissa, joissa on Ford SYNC 4 ja FordPass ConnectFordPassin. Yhdistetty navigointi varmistaa, että autosi kartat ovat aina ajan tasalla. Ajantasaisen tieverkoston lisäksi näet tuoreimmat polttoainehinnat ja säätiedotteet. Autoon tallennetun kartan ansiosta löydät aina perille – myös heikon signaalin alueilla.

LIVE TRAFFIC

Liikennetietojen live-seuranta auttaa löytämään nopeimman reitin vallitsevissa liikenneolosuhteissa. Toiminto voi myös muuttaa reittiäsi, jos se havaitsee edessä ruuhkaa.

Cockpit view of a Ford, with the traffic ahead seen through the windshield.
FordPass Subscriptions Live Traffic

PAIKALLISET VAROITUKSET

Paikallisten viranomaisten ja muiden yhdistettyjen ajoneuvojen välillä jaetut tiedot auttavat havaitsemaan mahdolliset vaarat reitilläsi hyvissä ajoin. Mittariston ilmoitukset kertovat sinulle havaituista rikkoutuneista ajoneuvoista, liukkaista teistä, huonosta säästä ja muista poikkeavista tilanteista.

Side view of the Ford Fiesta

AKTIVOI FORDPASS CONNECT JA HYÖDYNNÄ

YHDISTETTYÄ NAVIGOINTIA


Voit hallita yhdistetyn navigoinnin tilaustasi kirjautumalla Ford-käyttäjätilillesi.

Kirjaudu sisään      Rekisteröidy

BlueOvalTM Charge Network

HELPPOA LATAAMISTA JULKISILLA ASEMILLA

BlueOval™ Charge Network -latausverkosto tekee autosi lataamisesta helppoa. Verkostoon kuuluu yli 300 000 eurooppalaisten verkkojen julkista latausasemaa, joilla voit ladata ja maksaa helposti yhdellä käyttäjätilillä.

Yellow Ford Mustang Mach-E Charging at a charging station

BLUEOVAL™ CHARGE NETWORK -LATAUSVERKOSTO

BlueOval™ Charge Network -latausverkosto kokoaa yhteen useita julkisia latausverkkoja, jotta voit käyttää vaivattomasti yli 300 000 julkista latausasemaa eri puolilla Eurooppaa ja maksaa lataukset käytön mukaan yhden tilin ja sovelluksen kautta. Kun olet aloittanut ilmaisen kokeilujaksosi, saat automaattisesti täyden käyttöoikeuden koko verkostoon.

BLUEOVAL™ CHARGE NETWORK –LATAUSVERKOSTO IONITY

Lataa jopa 90 km vain 10 minuutissaLatausnopeus perustuu takavetoisen, Extended Range IONITYn nopeilla julkisilla latureilla ja taita pitkät matkat vähäisillä pysähdyksillä. IONITY-latausasemat tarjoavat vain uusiutuvaa energiaa, jotta voit ajaa päästöttä. Saat maksutta yhden vuoden kokeilujakson. Sen jälkeen tilauksesta tulee maksullinen. Tilaushinnan voit nähdä Ford-käyttäjätililläsi.

Silver Mustang Mach-E charging at an IONITY charging station
Image showing the BlueOval charge card.

BLUEOVAL™-LATAUSKORTTI

Autosi hansikaslokerossa olevalla BlueOval™-latauskortilla voit maksaa latauksen sujuvasti ilman tietojen antamista latausasemalla. Aktivoi kortti FordPass-sovelluksessa ja liitä siihen maksutapasi. Aja sitten vain asemalle, napauta lukijaa kortilla ja aloita lataaminen. Tiliäsi veloitetaan automaattisesti, joten säästyt maksamisen vaivalta latauspisteessä.

PLUG AND CHARGE -LATAUS

Yhä useammat BlueOval™ Charge Network -latausverkoston latausasemat, mukaan lukien IONITY-asemat, tukevat nyt Plug and Charge -latausta. Näillä asemilla latauksen voi aloittaa automaattisesti liittämällä latauskaapelin autoon. Tiliäsi veloitetaan automaattisesti latauksen jälkeen, joten et joudu käyttämään älypuhelinta tai luottokorttia latauspisteessä.

A man looking at a smartphone while charging a car
A phone showing the FordPass App on its screen sitting on a desk next to some car keys.

HELPPO AKTIVOINTI FORPASSILLA

FordPass-sovelluksella löydät helposti latausasemille ja voit aloittaa latauksen ja seurata sen edistymistä BlueOval™ Charge Network -latausverkoston yli 300 000 asemalla.

Side view of the Ford Mustang

LIITY BLUEOVAL™ CHARGE NETWORK -LATAUSVERKOSTOON

FORD-KÄYTTÄJÄTILISI KAUTTA

Kirjaudu sisään      Rekisteröidy

Ford Car with SecuriAlert logos floating over it.

LISÄTURVATOIMINNOILLA MIELENRAUHAA

Suojaa autosi reaaliaikaisilla älypuhelinilmoituksilla odottamattomista tapahtumista. Jos autosi varastetaan, varastetun auton palvelumme asiakaspalvelijat ovat valmiina auttamaanFord-käyttäjätililtäsi.Ford Secure on saatavilla.

Blue Ford Mustang Mach-E with SecuriAlarm

VARASTETUN AJONEUVON PALVELUT

Autosi henkilökohtainen vahti on töissä 24 tuntia vuorokaudessa. Jos joku yrittää päästä autoosi, hinata sitä tai peukaloida sitä jollain muulla tavalla, saat asiasta ilmoituksen. Kun toiminto on aktivoitunut, se estää auton käynnistämisen uudelleen sen jälkeen, kun auto on sammutettu, sekä asettaa auton seurantatilaan. Näin varastetun auton tukipalvelumme pystyy selvittämään sen tarkan sijainnin. Palvelu ilmoittaa sijainnin eteenpäin viranomaisille ja pitää sinut ajan tasalla ajoneuvon palauttamisestaFordPass-sovelluksen.

AKTIVOI FORD SECURE FORD-KÄYTTÄJÄTILISI KAUTTA

Kirjaudu sisään      Rekisteröidy

Woman holding mobile with FordPass app

OLEMME PALVELUKSESSASI


FordPass ConnectinFordPassin tuki- ja UKK-sivuilta löydät vinkkejä siihen, miten saat kaiken irti autostasi. FordPass-oppaiden avulla voit saada apua suoraan sovelluksen kautta.

Chat-ominaisuutemme on paras tapa saada nopea vastaus.

FAQs