Home > Rahoitus > Asiakaspalvelu ja tuki > Usein kysyttyjä kysymyksiä
 • Miten otan yhteyttä Ford Creditiin?

  Ford Credit asiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 9-16.

  Yksityishenkilöt

  Ford Osamaksut: 
  Puh. 010 344 7733
  Klikkaa tästä ja lähetä viesti asiakaspalveluumme

  Palvelemme sinua ripeästi ja henkilökohtaisesti kaikissa rahoitussopimukseesi liittyvissä asioissa. Haluamme varmistaa tietosuojasi ja tästä syystä emme lähetä mm. sopimuksesi loppuvelkaa sähköpostilla. Otathan yhteyttä puhelimitse asiakaspalveluumme 010 344 7733.

  Puhelinhinnat 010-alkuiseen yritysnumeroon kotimaan liittymistä: Kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puh + 6 snt/min, matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. 

  Yritykset

  Rahoitusleasing 
  Ford Credit Leasing
   
  p. 010 344 7722 sopimus@ford.com

  Ford Lease 
  p. 010 404 2600 ford@leasing.fi

  Ford Osamaksu 
  p. 010 344 7733 rahoitus@ford.com

  Autoliikkeet

  Palvelemme ma-pe klo 9-18, la 10-15 (leasingtarjoukset ma-pe klo 9-16)
  p. 010 344 7722

  Ford Credit, Äyritie 24, 01510 Vantaa. Forso Finance Oy, y-tunnus 0628941-5

 • Yrityksen kannattaa autoa hankittaessa miettiä autokannan hallinnointia, vaivattomuutta ja riskin määrää. Ford Credit tarjoaa yrityksille eri rahoitustuotteita, joista varmasti löytyy sopiva.

  Leasing

  Ford Rahoitusleasing, Ford Credit Leasing ja Ford Lease

  Sopivat yritykselle, joka ei halua sitoa rahoitusvaroja autokalustoon. Leasingautoja ei myöskään   kirjata taseen käyttöomaisuuteen, joten autoista ei tule taserasitusta. 

  Rahoitusleasingissä auton jäännösarvoriski on asiakkaalla. Ford Credit Leasingissä liike antaa   takaisinostositoumuksen ja Ford Lease huoltoleasing sopimuksessa yritykselläsi ei ole   jäännösarvoriskiä.

  Osamaksu

  Ford Osamaksu

  Sopii yritykselle, joka haluaa omistaa auton. Auto voi olla uusi tai käytetty. Auto kirjataan yrityksen taseeseen, josta yritys voi tehdä vuosittaisia poistoja.

  Ford Osamaksussa yrityksellä on riski auton jälleenmyyntiarvosta ja ylläpitokuluista. 

  Tutustu rahoitustuotteiden vertailuun  

 • Ford Credit on kansainvälinen, autorahoitukseen erikoistunut rahoitusyhtiö.

  Ford Creditin rahoitussopimukset mahdollistavat Ford-liikkeissä myytävien uusien ja käytettyjen autojen hankinnan.

  Ford-liikkeistä autojen rahoittaminen Ford Creditin avulla on helpompaa kuin pankkien kautta. Rahoituspäätös järjestyy paikan päällä Ford-liikkeessä heti, kun olet valinnut mieleisesti auton. Jokainen rahoitussopimuksemme on lupaus autoalan parhaasta palvelusta.

  Ford Osamaksu

  Sopii sinulle, joka haluat omistaa auton. Rahoitettu auto voi olla uusi tai käytetty.

  Ford Optio

  On osamaksupohjainen rahoitustuote sinulle, joka haluat vaihtaa uuteen Fordiin kahden kolmen   vuoden välein.

  Sopimusajan jälkeen voit vaihtaa uuteen Fordiin, palauttaa auton tai jopa ostaa auton omaksi.

  Kiinteällä kuukausimaksulla ilman huolta hyvityshinnasta!

  Valitse Ford Vakuutus

  Mahdollisimman laaja vakuutusturva on autollesi aina järkevä ratkaisu. Ford Vakuutus on   ainutlaatuinen vakuutuskokonaisuus. Saat markkinoiden kattavimman turvan autollesi ja lisäksi   merkittävästi lisää turvaa itsellesi ja kaikille autossasi mukana oleville matkustajille.

  Ainutlaatuisen Ford Vakuutuksen saat helposti valtuutetulta jälleenmyyjältä tai Ifistä. Vakuutuksen   myöntää If Vahinkovakuutusyhtiö Oy.

 • Toteutamme haaveesi

  Auto, josta haaveilet, voi olla totta rahoituksen avulla. Kuukausieräperiaatteella toimiva rahoitusratkaisu mahdollistaa usein jopa haaveitasi suuremman auton hankinnan!

  Palvelumme on joustavaa ja nopeaa. Voit asioida missä tahansa Ford-liikkeessä! Ystävälliset Ford-liikkeet ovat autoilun asiantuntijoita, ja heidän luonaan voit hoitaa kaikki auton valinnasta rahoituspäätökseen yhdellä kertaa.

  Automyyjän kanssa voit suunnitella yksityiskohtaisesti paljonko haluat maksaa rahoituksestasi. Tee sitten luottohakemus myyjän kanssa. Luottopäätöksen saat välittömästi. 

  Ford  Creditin asiakkaana 

  Saat autorahoittamisen asiantuntemuksen avuksesi koko sopimuskauden ajaksi.

  Ystävällinen palvelu, huolenpito asiakkaasta ja kyky kuunnella ovat Ford Creditille tärkeitä asioita.

  Jokainen rahoitussopimus on lupaus alan parhaasta palvelusta.

 • Voinko muuttaa eräpäivääni?

  Kyllä, sopimuskautesi aikana voimme muuttaa eräpäivää +30 päivää. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ennen tilisiirrolle merkittyä eräpäivää. Muutoksesta veloitamme palveluhinnaston mukaisen palkkion.

  Onko mahdollista pitää maksuvapaa kuukausi?

  Lyhennysvapaasta päätetään aina tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ennen eräpäivää. Kun lyhennysvapaa kuukausi myönnetään, maksat kuitenkin kyseiseltä kuukaudelta koron, mahdollisen vakuutusmaksun ja palveluhinnaston mukaisen palkkion. Alkuperäinen sopimuskausi pitenee yhdellä kuukaudella kuukaudella.

  Haluan maksaa kerralla suuremman lyhennyksen, kuinka toimin?

  Voit maksaa halutessasi useamman kuukausierän etukäteen käyttämällä samaa viitenumeroa. Jos haluat tehdä kuukausierää suuremman suorituksen, josta ylimääräinen osa on tarkoitus kohdistaa pääomaan pienentämään on tästä sovittava etukäteen. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, mikäli harkitset suuremman erän maksamista.

  Voinko lisätä ajoneuvoon 2. haltijan? 

  Kyllä, ajoneuvoon voidaan lisätä 2. haltija esimerkiksi asukaspysäköintiä varten. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Veloitamme muutoksesta palveluhinnastomme mukaisen palkkion.

 • Kuinka maksan luottoni ennenaikaisesti loppuun?

  Mikäli haluat aikaistaa luottosi loppusuoritusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Kerromme sinulle jäljellä olevan loppuvelan, jonka voit maksaa seuraavaksi erääntyvän erän tilisiirrolla.

  Kuinka voin myydä tai vaihtaa autoni, vaikka minulla on vielä voimassa oleva rahoitussopimus kyseisestä autosta?

  Voit myydä tai vaihtaa auton kesken sopimuskauden. Osamaksusopimuksen ehtojen mukaisesti autoa ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle, ennen kuin jäljellä oleva loppuvelka on suoritettu Ford Creditille. Olet itse vastuussa sopimuksen loppuvelan maksusta. Lähetämme omistajan muutoksen rekisteröintiin vaaditut tiedot auton ostajalle, kun loppuvelka on kokonaisuudessaan maksettu Ford Creditille ja kopio luovutus- tai kauppakirjasta on toimitettu Ford Creditin asiakaspalveluun.

  Taattu hyvityshinta (Ford Optio)

  Ford-liikkeen antama takaisinostositoumus taatulla hyvityshinnalla on liikettä velvoittava sopimusajan päättyessä ja asiakkaan täyttäessä takaisinostositoumuksen ehdot (mm. sopimuksen mukaista ajomäärää ei ole ylitetty, auto on huollettu ja ylläpidetty asianmukaisesti ja osamaksusopimuksen mukaiset maksut on suoritettu). Tällöin sopimuksen päättyessä liike suorittaa auton palautuksen yhteydessä osamaksusopimuksen viimeisen suuremman erän maksun Ford Creditiin.

 • Mahdollisimman laaja vakuutusturva on autollesi aina järkevä ratkaisu. Ford Vakuutus on ainutlaatuinen vakuutuskokonaisuus. Saat markkinoiden kattavimman turvan autollesi ja lisäksi merkittävästi lisää turvaa itsellesi ja kaikille autossasi mukana oleville matkustajille.

  Ainutlaatuisen Ford Vakuutuksen saat helposti valtuutetulta jälleenmyyjältä tai Ifistä. Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutusyhtiö Oy.
  Lue lisää

  Haluan vaihtaa vakuutusyhtiötä, kuinka toimin? 

  Ota yhteyttä vakuutusyhtiöön. Edellytämme liikennevakuutuksen ja laajan autovakuutuksen lisättynä rahoitusturvalla. Ilmoita vakuutusyhtiön vaihdosta Ford Creditin asiakaspalveluun.

 • Voinko lähteä autolla matkalle ulkomaille? 

  Kyllä. Tarvitset mukaan maastavientiluvan, joka myönnetään kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan. Ota yhteyttä asiakaspalveluun. Veloitamme maastavientiluvasta palveluhinnaston mukaisen palkkion. Tarkista omasta vakuutusyhtiöstäsi, että auton vakuutusturva on voimassa matkan aikana. 

  Mahdollisten erimielisyyksien ratkaisut

  Paras tapa selvittää ja sopia mahdolliset erimielisyydet liittyen autokaupan rahoitukseen, on ottaa suora yhteys rahoitusyhtiöön. Mikäli erimielisyyksiä ei kuitenkaan voida ratkaista osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttajaostaja voi saada tietoa ja apua myös kuluttajaneuvonnasta (www.kuluttajavirasto.fi). Kuluttajaostaja voi myös saattaa asian kirjallisesti käsiteltäväksi Kuluttajariitalautakuntaan, joka voi antaa erimielisyyden ratkaisemiseksi suosituksen. Jos erimielisyydet saatetaan tuomioistuimen ratkaistavaksi, kanne on nostettava ostajan asuinpaikan käräjäoikeudessa, ellei ostaja halua nostaa kannetta luotonantajan kotipaikan käräjäoikeudessa. Muissa kuin kuluttajakaupoissa kanne voidaan nostaa myös Helsingin käräjäoikeudessa. Jos ostajalla ei ole kotipaikkaa Suomessa, kanne pitää nostaa Helsingin käräjäoikeudessa.

 • Ford Credit on kansainvälinen, autorahoitukseen erikoistunut rahoitusyhtiö. Tarjoamme edistyksellisiä rahoitusratkaisuja, jotka ovat vaivattomasti ja nopeasti saatavissa lähimmästä Ford-liikkeestä heti ostopäätöksen yhteydessä. 

  Ystävällinen ja osaava palvelu, huolenpito asiakkaasta koko sopimuskauden ajan ja kyky kuunnella ovat Ford Creditille tärkeitä asioita. Jokainen rahoitussopimus on lupaus alan parhaasta palvelusta

  Forso Finance Oy / Ford Credit,  Äyritie 24,  01510 Vantaa.  Y-tunnus  0628941-5

Top