Home > Rahoitus > Asiakaspalvelu ja tuki > Usein kysyttyjä kysymyksiä
 • Miten otan yhteyttä Ford Creditiin?

  Ford Credit asiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 9-16.

  Yksityishenkilöt

  Ford Osamaksut: 
  Puh. 010 344 7733
  Klikkaa tästä ja lähetä viesti asiakaspalveluumme

  Palvelemme sinua ripeästi ja henkilökohtaisesti kaikissa rahoitussopimukseesi liittyvissä asioissa. Haluamme varmistaa tietosuojasi ja tästä syystä emme lähetä mm. sopimuksesi loppuvelkaa sähköpostilla. Otathan yhteyttä puhelimitse asiakaspalveluumme 010 344 7733.

  Puhelinhinnat 010-alkuiseen yritysnumeroon kotimaan liittymistä: Kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puh + 6 snt/min, matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. 

  Yritykset

  Rahoitusleasing 
  Ford Credit Leasing
   
  p. 010 344 7722 sopimus@ford.com

  Ford Lease 
  p. 010 404 2600 ford@leasing.fi

  Ford Osamaksu 
  p. 010 344 7733 rahoitus@ford.com

  Autoliikkeet

  Palvelemme ma-pe klo 9-18, la 10-15 (leasingtarjoukset ma-pe klo 9-16)
  p. 010 344 7722

  Ford Credit, Äyritie 24, 01510 Vantaa. Forso Finance Oy, y-tunnus 0628941-5

 • Yrityksen kannattaa autoa hankittaessa miettiä autokannan hallinnointia, vaivattomuutta ja riskin määrää. Ford Credit tarjoaa yrityksille eri rahoitustuotteita, joista varmasti löytyy sopiva.

  Leasing

  Ford Rahoitusleasing, Ford Credit Leasing ja Ford Lease

  Sopivat yritykselle, joka ei halua sitoa rahoitusvaroja autokalustoon. Leasingautoja ei myöskään   kirjata taseen käyttöomaisuuteen, joten autoista ei tule taserasitusta. 

  Rahoitusleasingissä auton jäännösarvoriski on asiakkaalla. Ford Credit Leasingissä liike antaa   takaisinostositoumuksen ja Ford Lease huoltoleasing sopimuksessa yritykselläsi ei ole   jäännösarvoriskiä.

  Osamaksu

  Ford Osamaksu

  Sopii yritykselle, joka haluaa omistaa auton. Auto voi olla uusi tai käytetty. Auto kirjataan yrityksen taseeseen, josta yritys voi tehdä vuosittaisia poistoja.

  Ford Osamaksussa yrityksellä on riski auton jälleenmyyntiarvosta ja ylläpitokuluista. 

  Tutustu rahoitustuotteiden vertailuun  

 • Ford Credit on kansainvälinen, autorahoitukseen erikoistunut rahoitusyhtiö.

  Ford Creditin rahoitussopimukset mahdollistavat Ford-liikkeissä myytävien uusien ja käytettyjen autojen hankinnan.

  Ford-liikkeistä autojen rahoittaminen Ford Creditin avulla on helpompaa kuin pankkien kautta. Rahoituspäätös järjestyy paikan päällä Ford-liikkeessä heti, kun olet valinnut mieleisesti auton. Jokainen rahoitussopimuksemme on lupaus autoalan parhaasta palvelusta.

  Ford Osamaksu

  Sopii sinulle, joka haluat omistaa auton. Rahoitettu auto voi olla uusi tai käytetty.

  Ford Optio

  On osamaksupohjainen rahoitustuote sinulle, joka haluat vaihtaa uuteen Fordiin kahden kolmen   vuoden välein.

  Sopimusajan jälkeen voit vaihtaa uuteen Fordiin, palauttaa auton tai jopa ostaa auton omaksi.

  Kiinteällä kuukausimaksulla ilman huolta hyvityshinnasta!

  Valitse Ford Vakuutus

  Mahdollisimman laaja vakuutusturva on autollesi aina järkevä ratkaisu. Ford Vakuutus on   ainutlaatuinen vakuutuskokonaisuus. Saat markkinoiden kattavimman turvan autollesi ja lisäksi   merkittävästi lisää turvaa itsellesi ja kaikille autossasi mukana oleville matkustajille.

  Ainutlaatuisen Ford Vakuutuksen saat helposti valtuutetulta jälleenmyyjältä tai Ifistä. Vakuutuksen   myöntää If Vahinkovakuutusyhtiö Oy.

 • Toteutamme haaveesi

  Auto, josta haaveilet, voi olla totta rahoituksen avulla. Kuukausieräperiaatteella toimiva rahoitusratkaisu mahdollistaa usein jopa haaveitasi suuremman auton hankinnan!

  Palvelumme on joustavaa ja nopeaa. Voit asioida missä tahansa Ford-liikkeessä! Ystävälliset Ford-liikkeet ovat autoilun asiantuntijoita, ja heidän luonaan voit hoitaa kaikki auton valinnasta rahoituspäätökseen yhdellä kertaa.

  Automyyjän kanssa voit suunnitella yksityiskohtaisesti paljonko haluat maksaa rahoituksestasi. Tee sitten luottohakemus myyjän kanssa. Luottopäätöksen saat välittömästi. 

  Ford  Creditin asiakkaana 

  Saat autorahoittamisen asiantuntemuksen avuksesi koko sopimuskauden ajaksi.

  Ystävällinen palvelu, huolenpito asiakkaasta ja kyky kuunnella ovat Ford Creditille tärkeitä asioita.

  Jokainen rahoitussopimus on lupaus alan parhaasta palvelusta.

 • Voinko muuttaa eräpäivääni?

  Kyllä, sopimuskautesi aikana voimme muuttaa eräpäivää +30 päivää. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ennen tilisiirrolle merkittyä eräpäivää. Muutoksesta veloitamme palveluhinnaston mukaisen palkkion.

  Onko mahdollista pitää maksuvapaa kuukausi?

  Lyhennysvapaasta päätetään aina tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ennen eräpäivää. Kun lyhennysvapaa kuukausi myönnetään, maksat kuitenkin kyseiseltä kuukaudelta koron, mahdollisen vakuutusmaksun ja palveluhinnaston mukaisen palkkion. Alkuperäinen sopimuskausi pitenee yhdellä kuukaudella kuukaudella.

  Haluan maksaa kerralla suuremman lyhennyksen, kuinka toimin?

  Voit maksaa halutessasi useamman kuukausierän etukäteen käyttämällä samaa viitenumeroa. Jos haluat tehdä kuukausierää suuremman suorituksen, josta ylimääräinen osa on tarkoitus kohdistaa pääomaan pienentämään on tästä sovittava etukäteen. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, mikäli harkitset suuremman erän maksamista.

  Voinko lisätä ajoneuvoon 2. haltijan? 

  Kyllä, ajoneuvoon voidaan lisätä 2. haltija esimerkiksi asukaspysäköintiä varten. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Veloitamme muutoksesta palveluhinnastomme mukaisen palkkion.

 • Kuinka maksan luottoni ennenaikaisesti loppuun?

  Mikäli haluat aikaistaa luottosi loppusuoritusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Kerromme sinulle jäljellä olevan loppuvelan, jonka voit maksaa seuraavaksi erääntyvän erän tilisiirrolla.

  Kuinka voin myydä tai vaihtaa autoni, vaikka minulla on vielä voimassa oleva rahoitussopimus kyseisestä autosta?

  Voit myydä tai vaihtaa auton kesken sopimuskauden. Osamaksusopimuksen ehtojen mukaisesti autoa ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle, ennen kuin jäljellä oleva loppuvelka on suoritettu Ford Creditille. Olet itse vastuussa sopimuksen loppuvelan maksusta. Lähetämme omistajan muutoksen rekisteröintiin vaaditut tiedot auton ostajalle, kun loppuvelka on kokonaisuudessaan maksettu Ford Creditille ja kopio luovutus- tai kauppakirjasta on toimitettu Ford Creditin asiakaspalveluun.

  Taattu hyvityshinta (Ford Optio)

  Ford Optio Osamaksusopimukseen merkitty taattu hyvityshinta on Ford Creditiä velvoittava sopimusajan päättyessä asiakkaan täyttäessä takaisinostositoumuksen ehdot (mm. sopimuksen mukaista ajomäärää ei ole ylitetty, auto on huollettu ja ylläpidetty asianmukaisesti ja osamaksusopimuksen mukaiset maksut on suoritettu). Ford-liike hoitaa auton vaihdon/palautuksen yhteydessä osamaksusopimuksen viimeisen erän suorituksen Ford Creditin kanssa.

 • Mahdollisimman laaja vakuutusturva on autollesi aina järkevä ratkaisu. Ford Vakuutus on ainutlaatuinen vakuutuskokonaisuus. Saat markkinoiden kattavimman turvan autollesi ja lisäksi merkittävästi lisää turvaa itsellesi ja kaikille autossasi mukana oleville matkustajille.

  Ainutlaatuisen Ford Vakuutuksen saat helposti valtuutetulta jälleenmyyjältä tai Ifistä. Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutusyhtiö Oy.
  Lue lisää

  Haluan vaihtaa vakuutusyhtiötä, kuinka toimin? 

  Ota yhteyttä vakuutusyhtiöön. Edellytämme liikennevakuutuksen ja laajan autovakuutuksen lisättynä rahoitusturvalla. Ilmoita vakuutusyhtiön vaihdosta Ford Creditin asiakaspalveluun.

 • Kevyempi versio tulostusta varten (PDF 79kt)

  HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYS, KÄSITTELY JA LUOVUTTAMINEN FORSO FINANCE OY:SSÄ

  Tietojen kerääminen ja käsittely

  Tämä tietosuojaselvitys koskee Forso Finance Oy:tä ja sen aputoiminimen Ford Creditin nimissä kerättyjä henkilötietoja, niiden käsittelyä, siirtämistä ja säilytystä. Forso Finance Oy (jäljempänä ”luotonantaja”) on rekisterinpitäjänä vastuussa tämän tietosuojailmoituksen mukaisesta asiakkaan henkilötietojen käsittelystä.

  Käsittelyn oikeusperusteet

  Käsittely on tarpeen asiakasta koskevan luottopäätöksen ja rahoitussopimuksen tekemiseksi, asiakkaan ja Forso Finance Oy:n välisen rahoitussopimuksen täytäntöönpanemiseksi ja luotonantajan oikeutettujen etujen eli luotonantajan liiketoiminnallisten intressien toteuttamiseksi: sopimussuhteeseen liittyvien vaatimusten ja riskien hallitsemiseksi, luotonantajan oikeuksien suojaamiseksi, liiketoiminnan seuraamiseksi, rahoituspalveluiden sekä liiketoimintamenetelmien kehittämiseksi, markkina- sekä asiakasanalyysien laatimiseksi ja asiakastyytyväisyyden mittaamiseksi. Asiakkaan henkilötietojen antaminen ei ole pakollista, mutta se on edellytys luottopäätöksen tekemiselle ja rahoitussopimuksen tekemiselle. Henkilötietojen antamatta jättämisestä seuraa, että asiakasta koskevaa luottopäätöstä tai rahoitussopimusta ei voida tehdä.

  Käsittelyn tarkoitukset

  Luotonantaja käsittelee asiakkaan henkilötietoja hallinnoidakseen, hoitaakseen ja kehittääkseen asiakassuhdetta, toteuttaakseen sopimuksen mukaisia palveluita, markkinointia varten sekä täyttääkseen lakisääteisen velvoitteensa luovuttaa tietoja viranomaisille tai hoitaakseen muut mahdolliset laeista ja määräyksistä johtuvat velvoitteensa. Henkilötietoja, joita käsitellään pääasiassa sellaisessa muodossa, etteivät tiedot ole yhdistettävissä tiettyyn luonnolliseen henkilöön, käytetään luotonantajan konsernissa myös markkina- ja asiakasanalyysien, liiketoiminnan seurannan, liiketoiminnan ja menetelmien kehittämisen sekä tilastojen ja riskienhallinnan pohjana. Luotonantaja voi nauhoittaa tai muutoin tallentaa asiakkaan ja luotonantajan välistä yhteydenpitoa.

  Käsittelyn kohteena olevat tiedot

  Käsittely koskee henkilötietoja, joita luotonantaja hankkii asiakkaasta hänen kanssaan asioivalta Ford-jälleenmyyjältä luoton hakemisen ja rahoitussopimuksen tekemisen yhteydessä tai joita luotonantaja hankkii hakemuksen yhteydessä tai kerää sopimuksen voimassaoloaikana luottotietoyhtiöiltä, liikenteen turvallisuusvirasto Trafilta ja asiakkaaseen kohdistuvista pakotteita tai varojen jäädyttämistä koskevista Euroopan unionin, YK:n turvallisuusneuvoston ja yksittäisten valtioiden päätöksistä. Muualta kuin rekisteröidyltä itseltään saatavia henkilötietoryhmiä ovat asiakkaan luottotiedot, yhteystiedot ja hankittavan tai vaihdossa tulevan ajoneuvon rekisteröintitiedot sekä asiakasta mahdollisesti koskevat pakotteet ja varojen jäädyttämispäätökset. Asiakkaan tietojen ajan tasalla pitämiseksi luotonantaja voi täydentää henkilötietoja yleisesti saatavilla olevista lähteistä sekä luottotietoyhtiöiltä hakemillaan asiakkaan yhteystiedoilla.

  Käsittelyn turvallisuus ja tietojen säilytysaika

  Asiakastietoihin on pääsy ainoastaan henkilöillä, joilla on tarve siihen sopimuksen mukaisten palveluiden tuottamiseksi tai sopimusten ja siihen liittyvien oikeudellisten vaateiden hallinnoimiseksi. Asiakastietoja säilytetään rahoitussopimuksen päättymisestä 10 vuoden ajan. Suoramarkkinointia varten kerätyt tiedot poistetaan tai asiakkaan henkilötietojen käsittely suoramarkkinointitarkoituksia varten lopetetaan markkinointitavasta riippuen joko silloin, kun sähköistä suoramarkkinointia varten annettu suostumus peruutetaan tai silloin, kun asiakkaan henkilötietojen käsittely muuta suoramarkkinointia varten kielletään.

  Sähköisellä suoramarkkinoinnilla tarkoitetaan esimerkiksi sähköpostitse ja tekstiviestillä lähetettäviä markkinointiviestejä.
  Luotonantaja voi käyttää luottopäätöksen tekemisessä automaattista päätöksentekoa, jossa rahoitushakemuksessa olevien tietojen avulla arvioidaan asiakkaan luottokelpoisuutta maksukäyttäytymisen, varallisuusaseman, erilaisten luokitusjärjestelmien tai muiden luottotietojen avulla koneellisesti ilman ihmisen myötävaikutusta. Automaattinen päätöksenteko voi johtaa myönteiseen luottopäätökseen ja rahoitussopimuksen tekemiseen asiakkaan kanssa. Sen sijaan kielteisen luottopäätöksen tekeminen ei perustu automaattiseen päätöksentekoon, sillä näissä tapauksissa päätöksentekoa ohjaa luonnollinen henkilö.

  Tietojen luovutukset ja siirto

  Luotonantaja siirtää luottopäätöstä koskevia tietoja sekä rahoitussopimuksen mukaisten tai asiakassuhteen muuten edellyttämien palveluiden toteuttamista varten asiakasrekisterinsä sisältämiä tietoja ml. henkilö- tai yhteisötietoja käsiteltäviksi Oy Ford Ab:lle, FCE Bank plc:lle ja näiden konserneille ja myös luovuttaa näitä tietoja rahoitussopimuksen tehneelle tai muutoin rahoitussopimuksen osalta asiakkaan kanssa asioineelle Ford-jälleenmyyjälle, asiakastyytyväisyystutkimuksia suorittavalle palveluntarjoajalle sekä tietojärjestelmien ylläpidosta, hallinnoinnista ja kehittämisestä huolehtiville palveluntarjoajille. Luotonantaja voi luovuttaa asiakkaan henkilötietoja myös perintäyhtiöille, jos asiakas laiminlyö rahoitussopimuksen mukaisen maksu- tai muun velvoitteensa. Edellytämme aina, että nämä osapuolet käsittelevät tietoja ohjeidemme ja Suomen tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Lisäksi luotonantaja voi olla velvollinen luovuttamaan henkilötietoja viranomaisille lakisääteisissä tilanteissa.
  Henkilötietoja siirretään myös Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle Yhdysvaltoihin, minkä lisäksi järjestelmähallintoa hoidetaan Yhdysvaltojen lisäksi Intiassa, Argentiinassa ja Brasiliassa. Henkilötietoja luovutetaan luotonantajan konsernin ulkopuolelle ainoastaan edellä esitetyn mukaisesti ja silloinkin erityisen salassapitosopimuksen mukaisesti. Mikäli EU-komissio ei ole Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivien mukaisesti todennut, että maassa, joka sijaitsee EU- tai ETA-alueen ulkopuolella ja jonne henkilötietoja siirretään, taataan riittävä tietosuojan taso, käytetään henkilötietojen siirrossa EU- ja ETA-alueen ulkopuolelle EU-komission hyväksymiä mallisopimuslausekkeita. Mallisopimuslausekkeista on mahdollista saada jäljennös lähettämällä sitä koskevan kirjallisen pyynnön osoitteeseen Forso Finance Oy, Henkilötietovastaava, Äyritie 24, 01510 Vantaa.

  Markkinointi ja sen kieltäminen

  Luotonantajalla on mahdollisuus Suomen lakien mukaan käyttää henkilötietoja kirjeitse tai puhelimitse tapahtuviin markkinointitarkoituksiin. Asiakas voi halutessaan aina ilmoittaa luotonantajalle, ettei hän halua vastaanottaa markkinointia luotonantajalta. Tätä markkinointikieltoa varten asiakkaan tulee ottaa yhteys luotonantajan asiakaspalveluun, jonka yhteystiedot löytyvät asiakasmateriaalistamme ja kotisivuiltamme tai ottamalla yhteyttä osoitteeseen Forso Finance Oy, Henkilötietovastaava, Äyritie 24, 01510 Vantaa. Luotonantaja ei välitä asiakastietoja muille tahoille suoramarkkinointia varten ilman asiakkaan lupaa. Sähköistä suoramarkkinointia ei lähetetä asiakkaille ilman asiakkaan erikseen etukäteen antamaa suostumusta. Asiakkaalla on oikeus yhteystietojensa käytön kieltämiseen sähköisesti tapahtuvaan suoramarkkinointiin milloin tahansa suostumuksen antamisen jälkeen.

  Asiakkaan tiedot ja oikeudet

  Oikeus saada pääsy tietoihin

  Asiakkaalla on oikeus pyytää luotonantajalta vahvistus siitä, mitä asiakkaan henkilötietoja luotonantaja käsittelee tai että niitä ei käsitellä. Asiakkaalla on oikeus tarkistaa luotonantajan rekisteristä häntä koskevat henkilötiedot. Luotonantaja toimittaa tiedot asiakkaalle yhtenä jäljennöksenä henkilöllisyyden todistamista vastaan tai muulla tavalla suojatusti luotettavaa tunnistamista käyttäen. Sähköiseen pyyntöön vastataan yleisesti käytetyssä sähköisessä muodossa. Jos asiakas pyytää useampia jäljennöksiä, luotonantaja voi periä pyynnön toteuttamisesta hallinnollisiin kustannuksiin perustuvan kohtuullisen maksun.

  Oikeus tietojen oikaisemiseen

  Asiakkaalla on myös oikeus pyytää luotonantajaa oikaisemaan käsittelemänsä epätarkat tai virheelliset tiedot ja oikeus saada puutteelliset henkilötiedot täydennettyä.

  Oikeus tietojen poistamiseen

  Asiakkaalla on oikeus pyytää luotonantajaa poistamaan luotonantajan käsittelemät henkilötiedot, jos henkilötietoja ei tarvita tässä henkilötietojen käsittelyä koskevassa selvityksessä kuvattuihin tarkoituksiin, asiakas on peruuttanut suostumuksensa ja henkilötietojen käsittely on perustunut tähän suostumukseen, asiakas vastustaa henkilötietojen käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksia, asiakas vastustaa henkilötietojen käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella ja käsittely on perustunut luotonantajan oikeutettuun etuun eikä käsittelylle ole olemassa perusteltua syytä, henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti tai laki edellyttää henkilötietojen poistamista.

  Oikeus käsittelyn vastustamiseen

  Asiakkaalla on oikeus milloin tahansa henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella vastustaa sellaista henkilötietojensa käsittelyä, joka perustuu luotonantajan oikeutettuun etuun. Luotonantajalla saattaa kuitenkin olla huomattavan tärkeä ja perusteltu syy jatkaa tietojen käsittelyä, josta ilmoitetaan asiakkaalle. Asiakkaalla on lisäksi milloin tahansa oikeus vastustaa henkilötietojensa käsittelyä suoramarkkinointia varten.

  Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

  Asiakkaalla on oikeus käsittelyn rajoittamiseen, jos rekisteröity kiistää henkilötietojen paikkansapitävyyden ja tietojen oikeellisuutta tarkistetaan, käsittely on lainvastaista mutta asiakas ei halua että hänen henkilötietonsa poistetaan, luotonantaja ei enää tarvitse kyseisiä tietoja mutta asiakas tarvitsee niitä oikeusvaadetta varten tai rekisteröity on vastustanut henkilötietojen käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella ja odotetaan sen todentamista, syrjäyttävätkö luotonantajan oikeutetut perusteet asiakkaan perusteet.

  Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

  Asiakkaalla on oikeus saada häntä koskevat henkilötiedot, jotka hän on toimittanut luotonantajalle, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle, jos käsittely perustuu suostumukseen tai luotonantajan ja asiakkaan väliseen sopimukseen ja käsittely suoritetaan automaattisesti.

  Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

  Jos asiakas katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ((EU) 2016/679), hänellä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa hänellä on vakituinen asuinpaikka tai työpaikka tai jossa väitetty rikkominen on tapahtunut. Asiakkaalla voi myös olla muita hallinnollisia muutoksenhakukeinoja tai oikeussuojakeinoja.

  Oikeus peruuttaa suostumus

  Asiakkaalla on milloin tahansa oikeus peruuttaa luotonantajalle mahdollisesti antamansa suostumus henkilötietojen käsittelyyn ottamalla yhteyttä luotonantajaan alla ohjatulla tavalla. Luotonantajalla voi kuitenkin olla muu peruste käsitellä henkilötietoja.

  Huomioitavaa oikeuksien toteuttamisesta

  Asiakas voi toimittaa oikeuksiaan koskevan luotonantajalle tarkoitetun pyynnön osoitteeseen Forso Finance Oy, Henkilötietovastaava, Äyritie 24, 01510 Vantaa. Luotonantaja päättää kulloinkin voimassaolevaa lainsäädäntöä noudattaen rekisteröidyn esittämän pyynnön toteuttamisesta ilman aiheetonta viivytystä. Se, mitä edellä määrätään asiakkaasta, koskee myös mahdollisia huoltajia tai edunvalvojia.

  Luoton siirron yhteydessä, jossa luotonantaja siirtää luoton uudelle luotonantajalle, luotonantaja voi siirtää myös asiakkaan henkilötietoja uudelle luotonantajalle, joka tulee käsittelemään henkilötietoja näiden ehtojen mukaisesti. Luotonantaja ilmoittaa asiakkaalle uuden luotonantajan.

  Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan aika ajoin muuttaa. Julkaisemme ajantasaisen tietosuojakäytäntömme kotisivuillamme internetissä. Mikäli sinulla ei ole pääsyä internettiin, voimme pyydettäessä toimittaa sinulle kopion postitse. Kaikissa tietosuojaa koskevissa asioissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Paras tapa selvittää ja sopia mahdolliset epäselvyydet liittyen henkilötietojen käsittelyyn, on ottaa yhteys asiakaspalveluumme tai konsernimme tietosuojavastaavaan (dpeurope@ford.com). Asiakaspalvelumme ohjaa yhteydenotot ja kysymykset paikalliselle henkilötietovastaavallemme. Mikäli epäselvyyksiä ei kuitenkaan voida ratkaista osapuolten välisillä neuvotteluilla, asiakas voi saada tietoa ja apua myös tietosuojavaltuutetulta.

  Rekisterinpitäjä:

  Forso Finance Oy
  Äyritie 24
  01510 Vantaa
  Asiakaspalvelu p. 010 344 7733

 • Kuluttajansuojalakiuudistus, joka tuli voimaan 1.12.2010 edellyttää, että asiakas saa ennen luottosopimuksen tekemistä luotosta keskeiset, sopimusta sekä kuluttajan oikeuksia koskevat tiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot -lomakkeella. Esimerkki (PDF 39kt) 15.000 euron rahoitettavalle määrälle. Jos haluat tiedot muulle summalle, ota yhteyttä Ford Creditin asiakaspalveluun.

 • Voinko lähteä autolla matkalle ulkomaille? 

  Kyllä. Tarvitset mukaan maastavientiluvan, joka myönnetään kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan. Ota yhteyttä asiakaspalveluun. Veloitamme maastavientiluvasta palveluhinnaston mukaisen palkkion. Tarkista omasta vakuutusyhtiöstäsi, että auton vakuutusturva on voimassa matkan aikana. 

  Mahdollisten erimielisyyksien ratkaisut

  Paras tapa selvittää ja sopia mahdolliset erimielisyydet liittyen autokaupan rahoitukseen, on ottaa suora yhteys rahoitusyhtiöön. Mikäli erimielisyyksiä ei kuitenkaan voida ratkaista osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttajaostaja voi saada tietoa ja apua myös kuluttajaneuvonnasta (www.kuluttajavirasto.fi). Kuluttajaostaja voi myös saattaa asian kirjallisesti käsiteltäväksi Kuluttajariitalautakuntaan, joka voi antaa erimielisyyden ratkaisemiseksi suosituksen. Jos erimielisyydet saatetaan tuomioistuimen ratkaistavaksi, kanne on nostettava ostajan asuinpaikan käräjäoikeudessa, ellei ostaja halua nostaa kannetta luotonantajan kotipaikan käräjäoikeudessa. Muissa kuin kuluttajakaupoissa kanne voidaan nostaa myös Helsingin käräjäoikeudessa. Jos ostajalla ei ole kotipaikkaa Suomessa, kanne pitää nostaa Helsingin käräjäoikeudessa.

 • Ford Credit on kansainvälinen, autorahoitukseen erikoistunut rahoitusyhtiö. Tarjoamme edistyksellisiä rahoitusratkaisuja, jotka ovat vaivattomasti ja nopeasti saatavissa lähimmästä Ford-liikkeestä heti ostopäätöksen yhteydessä. 

  Ystävällinen ja osaava palvelu, huolenpito asiakkaasta koko sopimuskauden ajan ja kyky kuunnella ovat Ford Creditille tärkeitä asioita. Jokainen rahoitussopimus on lupaus alan parhaasta palvelusta

  Forso Finance Oy / Ford Credit,  Äyritie 24,  01510 Vantaa.  Y-tunnus  0628941-5

Top