Home > Rahoitus > Ford Credit Esittely > Rahoitus yrityksille > Ford Lease

FORD LEASE

Ford Lease

Ford Lease

  • Ford Lease on huoltoleasing, joka ei sido yrityksen resursseja ja minimoi riskit.
  • Helppo tapa saada uusi auto käyttöön ilman vakuuksia tai pääomia.
  • Leasingauto toimii sopimuksen vakuutena.
  • Vuokrasopimuksessa huolto-, hallinnointi- ja jälleenmyyntivastuu on leasingyhtiöllä.
  • Kuukausivuokran voi vähentää kuluna yrityksen verotuksessa.

Kiinteään kuukausivuokraan sisältyvät

Määräaikaishuollot Ford-huollossa, normaalista kulumisesta johtuvat tekniset korjaukset, Ford tiepalvelu valinnaisia palveluja kuten vakuutukset, sijaisautopalvelu tai polttoainekortti. 

Huoltoleasing sopimukseen eivät kuulu

Polttoaineet ja tuulilasinpesunesteet, auton pesut ja vahaukset, ajoneuvovero, käyttömaksu, ulkopuolisesta syystä tai käyttövirheestä rikkoutuneiden osien korjaukset ja uusinnat (peilit, lamput, lasit, umpiot, rengasvauriot jne.), hinaukset ja kuljetukset (saattavat sisältyä joihinkin vakuutuksiin), lisälaitteiden, muiden kuin vakiovarusteiden korjaukset, laiminlyöntien tai väärinkäytön aiheuttamat vauriot eikä onnettomuuksien, veden tai öljyn puutteen tai jäätymisen aiheuttamat vauriot.

alt

Mikä on sinun yritykselle paras ratkaisu?

Vertaile vaihtoehtoja

  • Ford Credit on kansainvälinen maailmanlaajuisesti toimiva sekä uusien että käytettyjen autojen rahoitukseen erikoistunut rahoitusyhtiö. Suomessa Ford Credit on palvellut asiakkaitaan hyvällä menestyksellä jo yli 50 vuoden ajan. 

    Palvelumme on asiantuntevaa ja ystävällistä, me keskitymme yrityksesi autokannan hallinnoinnin helpottamiseen. Ford Creditin asiakkaana voit hoitaa autoiluun liittyvät tarpeesi missä tahansa ystävällisessä Ford-liikkeessä.

Top