Ford Pro Telematics™ - Drive App

Ford Pro Telematics Drive -sovellus on Ford Pro Telematics -työpöydän kumppanisovellus. Sitä voi käyttää Android- ja iOS-laitteissa. Se edellyttää kuitenkin maksullista tilausta Ford Pro Telematics eikä ole saatavissa Ford Telematics -asiakkaille.

Tarjoamalla sinulle nopean ja yksinkertaisen tavan saada ajantasaista, tosiaikaista tietoa kuljettajiltasi heidän ajoneuvoistaan, voimme auttaa pitämään ajoneuvokantasi korkeimpien vaatimusten mukaisessa kunnossa.

Sovelluksen avulla kuljettajat voivat suorittaa seuraavat tehtävät:

• Kuljettajan ja ajoneuvon yhteys. Voit valita ja jakaa heidän ajamansa ajoneuvon tiedot.
  • Päivittäiset tarkastukset. Voit täyttää yksinkertaisen tarkistuslistan varmistaaksesi, että ajoneuvo on liikennekelpoinen.
  • Ongelmaraportointi. Voit ilmoittaa nopeasti ja helposti ajoneuvoa koskevista ongelmista, jotta voit nähdä ne Ford Telematics -työpöydällä ja ryhtyä tarvittaviin toimiin.
  • Etälukitus/lukituksen avaaminen kuljettajille
  • Sähköauton toimintamatka ja lataustila
  • Ajoneuvokannasta vastaava johtaja – Ajoneuvojen selailu

Ford Telematics Drive -sovellus on Ford Telematics™ -sovelluksen kumppanisovellus, jonka voi ladata joko App- tai Play- kaupasta sekä Android- että iOS-laitteisiin.

Ford Pro Telematics Drive -sovelluksen aloitusnäyttö

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä hyötyä sovelluksesta on?

Ajoneuvokannasta vastaava johto:

• Koko ajonauvokannan näkyvyys sen ollessa liikkeellä tukee johtoa ja auttaa sitä varmistamaan, että ajoneuvot ovat turvallisia, lainmukaisia ja tehokkaita.
  • Tosiaikainen tieto siitä, kuka kuljettaja käyttää ajoneuvoa.
  • Sovellus tukee siirtymää sähköautoihin.
  • Voit tarkastella Ajoneuvokannan kunto -yleiskatsausta sovelluksen kautta.

Kuljettajat:

• Kuljettajilla on mahdollisuus lähettää tarkastusraportti ja tuoda esille ajoneuvoon liittyviä ongelmia sovelluksen kautta.
  • Kuljettajat voivat lukita ja avata ajoneuvonsa sovelluksen kautta.
  • Sähköajoneuvojen paranneltu toiminnallisuus, muun muassa akun lataustila ja toimintamatka.
  • Voit tarkastella ajoneuvon kuntoa, esimerkiksi rengaspaineita.

Kuinka se toimii?

Kuinka se toimii?

• Kaikki kuljettajan syöttämät käytettävää ajoneuvoa koskevat tiedot näkyvät Ford Telematics™ -työpöydällä.
  • Uusi ruutu Ford Telematics™ -kojetaulussa näyttää sinulle kuljettajan päivittäin tekemien tarkastusten tilan.
  • Ajoneuvoa koskevat ongelmat näkyvät työpöydän Ajoneuvon kunto -sivulla.

Ford Pro Telematics Drive -sovelluksen ajoneuvon tarkastuksia koskeva prosenttinäyttö

Millainen on yksityisyydensuoja?

Ford Telematics Drive -sovellus sisältää erityiset käyttöehdot sekä tietosuojakäytännön, joka on saatavissa napsauttamalla Asetukset-painiketta.

Entä jos en halua kuljettajieni käyttävän sovellusta?

Jos et halua, että kuljettajat voivat käyttää sovellusta, kytke se pois päältä Ford Telematics™ -järjestelmän Ajoneuvokantaa koskevat asetukset -sivulla. Tällöin kuljettajat eivät voi kirjautua sovellukseen. Huomaa, että kuljettajan löytämistä uusista ongelmista ei raportoida sovelluksen kautta, etkä enää näe kojetaulusta, ketkä kuljettajat ovat tehneet ja ketkä eivät ole tehneet päivittäisiä tarkistuksia.

Onko tälle sovellukselle suunniteltu muita ominaisuuksia?

Ilmoitamme sinulle Ford Telematics Drive -sovelluksen uusista ominaisuuksista lähitulevaisuudessa. Kuuntelemme edelleen asiakkaitamme suunnitellaksemme uusia keinoja parantaa tapaa, jolla kuljettajasi välittävät tietoja sinulle.

Lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä FCS-yksikköön osoitteella: fcseu1@ford.com