Mikä on Software Update ?

Software Update tarjoavat Fordillesi uusimmat ohjelmistot ja ominaisuudet. Päivitykset asennetaan langattomasti autoosi Wi-Fi-yhteyden tai matkapuhelinyhteyden kautta. Software Update tarjoavat säännöllisiä parannuksia Fordin omistajille ja tuovat siten uusia ominaisuuksia ja kykyjä yhdistettyihin ajoneuvoihin.

Software Update ovat tällä hetkellä saatavilla vain valituissa autoissa.

Miten Software Update  toimivat autossani?

Jos autossa on FordPass Connect*, se voidaan yhdistää pilveen. Ohjelmistopäivitykset ladataan pilven kautta tai Wi-Fin kautta, jos tunnettu verkko on käytettävissä.

Useimmat päivitykset tapahtuvat taustalla ajon aikana. Jotkin kriittiset päivitykset edellyttävät kuitenkin auton sammuttamista. Voit ajoittaa nämä päivitykset itsellesi sopivaan aikaan.

Mikä on este Software Update?

Jotkin kriittiset päivitykset edellyttävät auton sammuttamista asennusta varten. Voit ajoittaa nämä päivitykset itsellesi sopivaan aikaan.

Kuinka kauaksi aikaa ajoneuvo on pysäköitävä estetyn päivityksen ajaksi?

Tämä riippuu päivityksen koosta. Suuremmat päivitykset, jotka edellyttävät auton sammuttamista, voivat kestää jopa 30 minuuttia. Voit ajoittaa nämä päivitykset itsellesi sopivaan ajankohtaan.

Kuinka kauan päivitys kestää?

Pienemmät päivitykset kestävät alle kaksi minuuttia, ja ne asennetaan taustalla ajon aikana. Suuremmat päivitykset voivat kestää jopa 30 minuuttia. Voit ajoittaa nämä päivitykset itsellesi sopivaan ajankohtaan.

Onko Ohjelmistopäivitykseen valmistautumiseksi tehtävä jotain erityistä?

Varmistaaksesi, että autollasi on aina käytössä uusin ohjelmisto, varmista, että ajoneuvon liitettävyys ja automaattiset päivitykset on otettu käyttöön. Voit tehdä tämän auton kosketusnäytön asetuksista.

Mistä tiedän, että autoni pystyy vastaanottamaan Ohjelmistopäivityksiä?

Jos autossasi on FordPass Connect* ja se on aktivoitu, voit käyttää Ohjelmistopäivityksiä.

Jos et ole varma, voit tarkistaa onko auton kosketusnäytön järjestelmäasetuksissa Automaattiset ohjelmistopäivitykset -valikko.

* FordPass Connect -modeemi mahdollistaa yhteyspalvelut, ja se on saatavilla valituissa autoissa tai autoissa, joissa on navigointiominaisuus. FordPass Connect -modeemi kytketään auton toimituksen yhteydessä. Voit antaa suostumuksesi joidenkin tietojen luovuttamiseen tai kieltäytyä siitä. Datasiirto ja palvelu eivät ole saatavilla eivätkä toimi kaikkialla. Tiedonsiirrosta voidaan veloittaa tiedonsiirtomaksu. FordPass-sovelluksen ja yhdistetyn auton tietosuojakäytäntöjä sovelletaan, ja ne ovat luettavissa paikalliselta Ford-verkkosivustolta.