Mistä tiedän, onko ajoneuvoni saanut Software Update -ohjelmistopäivityksen?

Autosi kosketusnäyttö näyttää alla olevan kuvakkeen, jos päivitys on saatavilla. Napauta kuvaketta ja asenna päivitys seuraamalla näytön ohjeita.

Mitä tapahtuu, jos jokin päivitys jää väliin?

Suosittelemme, että automaattiset päivitykset on otettu käyttöön. Tämä varmistaa, että uusimmat Software Update -ohjelmistopäivitykset ovat aina saatavilla. Voit vaihtaa autosi päivitysasetuksia auton kosketusnäytöltä. Napauta "Asetukset" ja sitten "Järjestelmäpäivitykset".

Jos automaattiset päivitykset eivät ole käytössä, kuvake näkyy kosketusnäytöllä, kun päivitys on käytettävissä. Jatkaaksesi sinun on napautettava kuvaketta ja hyväksyttävä päivitys.