Miten voin hankkia lisää dataa, kun ilmainen Wi-Fi-yhteyspistekokeilujakso on päättynyt?

Jos haluat jatkaa Wi-Fi-yhteyspisteen* käyttöä ilmaisen kokeilujakson päätyttyä, sinun on ostettava lisää tietopaketteja. Kirjaudu kumppanimme verkkosivustolle valitsemalla FordPass-sovelluksesta "Ajoneuvon yhteyspiste" tai käytä autossa ollessasi mobiilitietojasi tai toista Wi-Fi-yhteyttä uuden tietopaketin ostamiseen.

Kun olet kirjautunut operaattoriportaaliin, siirry kohtaan "Oma suunnitelma ja käyttö". Valitse sitten haluamasi tietopaketti ja haluamasi maksutapa. Huomaa, että ostettua datapakettia ei välttämättä aktivoida välittömästi.

Kun ostat datakiintiön Wi-Fi-yhteyspistettä varten*, ostat datapaketin, et jatkuvaa tilausta. Paketti päättyy datakiintiön loputtua tai tietyn ajan kuluttua. Jos myyt autosi ja datapakettia on jäljellä, voit siirtää loput paketista toiseen Ford-autoon. Sitä ei voi siirtää muunmerkkiseen autoon.

* Wi-Fi-yhteyspisteeseen (enintään 4G LTE) sisältyy maksuton tiedonsiirron kokeilujakso, joka alkaa aktivointihetkellä. Kokeilujakson päätyttyä datapaketteja voi ostaa Vodafonelta tai Vodafonen yhteistyökumppanilta. Lisätietoja datapaketeista on Vodafonen verkkosivustolla. Jotta sisäänrakennettua Wi-Fi-yhteyspisteominaisuutta voidaan hyödyntää, Ford-autossa tulee olla tarvittavat laitteet ja dataliittymä. Datasiirto ei ole saatavilla eikä toimi kaikkialla, ja dataliittymän ehdot, mukaan lukien soveltuvat tekstiviesti- ja tiedonsiirtohinnat, saattavat olla voimassa.