Ensisijaisen liikkeen määrittäminen

Jos määrität ensisijaisen liikkeen, voit mukavasti olla yhteydessä huoltoliikkeeseesi. Voit varata seuraavan huollon, saada reittiohjeita, käyttää yhteystietoja ja nähdä aukioloajat.

Sinun täytyy lisätä auto sovellukseen ennen kuin voit määrittää ensisijaisen liikkeen.

1. Valitse haluamasi auto Siirry-aloitusnäytöltä.
  2. Valitse Auton tiedot.
  3. Napauta Liikkeen haku.
  4. Tällöin siirryt Haku-näyttöön, jossa voit valita Liikkeen haku ‑luokan.
  5. Valitse luokaksi Liikkeet.
  6. Valitse Liike nykyisen sijainnin lähellä tai kirjoita haku Menossa johonkin ‑kenttään.
  7. Valitse haluamasi liikkeen osoitin napsauttamalla sitä suoraan tai pyyhkäisemällä osoittimien alle ilmestyviä älykortteja.
  8. Katso liikkeen tietoja napsauttamalla älykorttia.
  9. Napauta sydänkuvaketta , joka on Aseta ensisijaiseksi ‑valinnan vieressä.
  10. Valitse auto.
  11. Aseta liike napauttamalla Tallenna.
  12. Napauta navigointipalkista Siirry.
  13. Valitse autosi kohdalta Auton tiedot.
  14. Tällöin ensisijaisen liikkeesi pitäisi näkyä.