Kampanjat ja tarjouksetHyötyajoneuvotAsk Ford

Haluan vaihtaa Ford-tilini sähköpostiosoitteen/käyttäjätunnuksen

Miten vaihdan Ford-tilini käyttäjätunnuksen?

1. Lataa FordPass-sovellus ja kirjaudu siihen sisään.
2. Valitse Tili.
3. Valitse Asetukset.
4. Valitse Vaihda käyttäjätunnus ja seuraa näytön ohjeita

Ford Finland käyttää evästeitä tämän verkkosivuston sisällön ja mainosten kohdistamiseen parantaakseen käyttäjiensä online-kokemusta.

Voit muuttaa evästeasetuksiasi milloin tahansa Hallinnoi evästeasetuksia -sivulla, mutta tämä saattaa rajoittaa tai estää tiettyjen verkkosivuston ominaisuuksien käyttöä.

Katso lisätietoja verkkosivuston Yksityisyydensuoja ja käyttöehdot -osiosta.