Unohtunut salasana

Jos unohdit salasanasi ja haluat nollata sen, siirry FordPass™-kirjautumisnäyttöön kirjautumalla ulos (jos olet tällä hetkellä kirjautunut) ja noudata alla olevia ohjeita.

1. Napsauta Unohditko?-kuvaketta.
  2. Kirjoita käyttäjänimesi (sähköposti) Anna käyttäjänimi ‑kenttään.
  3. Napauta Lähetä.
  4. Saat tilapäisen salasanan ja nollausohjeet sähköpostissa.
  5. Siirry sähköpostitiliisi ja nouda tilapäinen salasana.
  6. Kun olet hakenut tilapäisen salasanan, siirry takaisin FordPass™-sovellukseen.
  7. Varmista, että olet Nollaa salasana ‑näytössä.
  8. Kirjoita tilapäinen salasanasi Salasana-kenttään.
  9. Kirjoita uusi salasanasi Anna uusi salasana ‑kenttään.
  10. Vahvista uusi salasanasi Vahvista salasana ‑kentässä.
  11. Napauta Lähetä.