Kampanjat ja tarjouksetHyötyajoneuvotAsk Ford

Sijaintipalvelujen käyttöönotto

Sijaintiasetusten muuttaminen puhelimessa:

Huomio: Nämä ovat yleisiä ohjeita. Jos tarvitset lisätietoja, lue puhelimesi käyttöopas tai ota yhteyttä puhelimen valmistajaan. Vaihtoehtoisesti voit käyttää puhelimesi asetusten hakutoimintoa sijaintiasetusten hakemiseen.

Android-puhelimet

  1. Valitse puhelimesi Asetukset-kuvake.
  2. Valitse Yleiset.
  3. Valitse Sijainti.
  4. Ota sijainti käyttöön tai poista se käytöstä.
  5. Valitse sijainnin lupanäytössä Hyväksyn.

iOS-puhelimet

  1. Valitse puhelimesi Asetukset-kuvake.
  2. Valitse Tietosuoja.
  3. Valitse Sijaintiasetukset.
  4. Ota sijaintipalvelut käyttöön tai poista ne käytöstä.

Jos poistat sijaintiasetuksen käytöstä, et voi käyttää FordPass™-sovelluksen Oma sijainti -toimintoa. 

Ford Finland käyttää evästeitä tämän verkkosivuston sisällön ja mainosten kohdistamiseen parantaakseen käyttäjiensä online-kokemusta.

Voit muuttaa evästeasetuksiasi milloin tahansa Hallinnoi evästeasetuksia -sivulla, mutta tämä saattaa rajoittaa tai estää tiettyjen verkkosivuston ominaisuuksien käyttöä.

Katso lisätietoja verkkosivuston Yksityisyydensuoja ja käyttöehdot -osiosta.