FordPass-sovelluksen yhteys katkesi

Jos saat viestin, jonka mukaan FordPass ei enää vastaa, yritä seuraavia toimenpiteitä:

1. Tarkista, onko mobiililaitteessasi FordPass-sovelluspäivityksiä.
    • Jos päivityksiä on saatavilla, lataa ja päivitä sovellus asianomaisen sovelluskaupan kautta.
  2. Tarkista mobiiliverkkoyhteyden voimakkuus ja/tai Wi-Fi-yhteys.
    • Wi-Fi-yhteys
      • Jos Wi-Fi on kytketty pois päältä, kytke Wi-Fi päälle ja yritä muodostaa yhteys.
      • Jos Wi-Fi on kytketty päälle, kytke Wi-Fi pois päältä ja yritä muodostaa yhteys käyttämällä mobiilidataa.
    • Mobiiliverkkoyhteys
      • Jos mobiilidata on kytketty pois päältä, kytke mobiilidata päälle ja yritä muodostaa yhteys.
      • Jos mobiilidata on kytketty päälle, kytke mobiilidata pois päältä ja yritä muodostaa yhteys käyttämällä Wi-Fi-yhteyttä.
  3. Sulje sovellus pakottamalla.
    • Android-laitteet
      • Avaa laitteen asetukset.
      • Vieritä alas ja valitse Sovellukset (tämä löytyy yleensä Laite-osasta). Vieritä alas ja napauta sovellusta.
      • Valitse FordPass.
      • Napauta Pysäytä- tai Pakota pysäytys -vaihtoehtoa.
      • Vahvista toimenpide napauttamalla OK.
    • iOS-laitteet, joissa ei ole Aloitus-painiketta
      • Pyyhkäise ylöspäin näytöllä ja pysähdy suurinpiirtein näytön keskelle.
      • Pyyhkäise vasemmalle tai oikealle, kunnes löydät FordPass-sovelluksen.
      • Pyyhkäise ylöspäin FordPass-sovelluksessa.
    • iOS-laitteet, joissa on Aloitus-painike
      • Kaksoisnapsauta Aloitus-painiketta.
      • Pyyhkäise vasemmalle tai oikealle, kunnes löydät FordPass-sovelluksen.
      • Pyyhkäise ylöspäin FordPass-sovelluksessa.
  4. Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten takaisin sisään.
  5. Sammuta laitteesi 30–60 sekunniksi.

Jos kohtaat vieläkin ongelmia, kun olet yrittänyt kaikkia edellä olevia vaiheita, ota yhteyttä oppaaseen.