Bluetooth®* HandsFree-ääniohjauksella

Bluetooth®* HandsFree-ääniohjauksella mahdollistaa hands-free-puheluiden soittamisen ja vastaanottamisen, musiikin valitsemisen, reittiohjeiden hakemisen (saatavilla joissakin malleissa) ja jopa lämpötilan säätämisen yksinkertaisilla puhekomennoilla.

Tekniikka on helppokäyttöinen, ja sen avulla saat eniten hyötyä autosi edistyksellisistä ominaisuuksista ajaessasi.

Käytön aloittaminen

Ennen kuin voit käyttää puhelintasi Fordissa, sinun on luotava Bluetooth®-yhteys. Jos tarvitset lisätietoja matkapuhelimesi Bluetooth®-toiminnoista, tutustu ensin sen käyttöoppaaseen. Toimi sitten seuraavasti:

• Ota puhelimesi Bluetooth®-toiminto käyttöön.
  • Etsi puhelimesi Bluetooth-valikosta Ford Audio ja valitse se.
  • Radion näytöllä näkyy henkilökohtainen PIN-koodi. Syötä se matkapuhelimeesi.
  • Jos radion näytöllä ei näy PIN-koodia, syötä matkapuhelimeesi 0000 ja sitten radion näytöllä näkyvä PIN-koodi.
  • Jos puhelin kysyy, muodostetaanko yhteys automaattisesti, valitse Kyllä.
  • Puhelimesi on nyt aktivoitu, ja voit käyttää handsfree-toimintoja.

Vinkkejä:
Jos sallit Bluetoothin® yhdistää puhelimesi Fordin audiojärjestelmään, puhelin yhdistyy automaattisesti, kun auto käynnistetään (ks. puhelimesi käyttöopas).

• Jos Bluetooth®-yhteys on epävakaa, puhelimen käynnistämisestä uudelleen silloin tällöin voi olla apua.
  • Järjestelmään voi rekisteröidä enintään kuusi matkapuhelinta, mutta vain yhtä niistä voi käyttää aktiivisena puhelimena puheluiden soittamiseen ja vastaanottamiseen.
  • Ford-audiojärjestelmän avulla voi soittaa puhelun eri tavoilla, jotka on kuvattu seuraavassa osiossa.

USB-laitteen tai iPodin käyttäminen

Mobiililaitteessa olevan musiikin toistaminen
Voit yhdistää Fordin audiojärjestelmään kannettavia musiikkilähteitä ja nauttia kappaleista laadukkaasti stereona.

Audiojärjestelmästä riippuen voit valita jonkin seuraavista:

• USB-tallennusvälineet
    Voit liittää esimerkiksi USB-muistitikun USB-porttiin ja valita sen toistolähteeksi audiojärjestelmän valikosta. USB-muistitikun tiedostot näkyvät näytössä. Tuetut äänitiedostomuodot: MP3, WMA (DRM-suojattuja WMA-tiedostoja ei toisteta.) ja WAV.
  • Applen iPod tai iPhone
    Fordin audiojärjestelmän avulla voit käyttää iPodia tai iPhonea helposti tavalliseen tapaan. Käytä Applen alkuperäistä USB-kaapelia, niin käyttö on mahdollisimman mukavaa ja äänenlaatu paras.
  • Bluetooth® musiikkilähteenä
    Voit suoratoistaa musiikkikappaleita langattomasti matkapuhelimestasi Bluetooth®-yhteyden avulla.
  • Musiikkilähteen aktivointi
    Yhdistä haluamasi musiikkisoitin Fordin audiojärjestelmään. Valitse lähde (USB, iPod, iPhone tai Bluetooth®) painamalla AUX-painiketta, kunnes haluamasi laite näkyy. Voit myös käyttää puhekomentoa, jolloin valitsemasi laite aloittaa toiston automaattisesti.
  • Vinkki
    Voit myös ladata mobiililaitteesi USB-portin avulla.

[*]The Bluetooth® sana ja logot ovat Bluetooth SIG, Inc. omaisuutta ja Ford Motor Company Limited tytäryhtiöineen käyttää niitä lisenssin alaisena. Muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.