Smart Camper kosketusnäyttö

Transit Custom Nuggetin uusi kosketusnäytöllinen ohjausmoduuli sijaitsee vaatekaapin yläpuolella.

Ominaisuudet ja toiminnot

Lämmitys

Tämä antaa käyttäjälle + tai - painikkeen, jolla hän voi valita lämpötilan, johon matkailuauton lämmitysjärjestelmä on asetettu. Myös lämmitysohjelmat voidaan asettaa.

Vesi

Tämä näyttää käytettävissä olevan makean ja harmaan veden määrän. Vesijärjestelmä kytkeytyy automaattisesti pois päältä, kun makean veden taso saavuttaa 0 % vesipumpun ja vedenlämmittimen suojaamiseksi.

Teho

Kun älykäs sulakerasia havaitsee latauksen, näytössä näkyy salamakuvake. Kuvakkeen väri ja näytetty tehopalkki määrittävät lataustilan.

Valot

Tämä tarjoaa käyttäjälle vaihtokytkimen (ON/OFF) halutun valotoiminnon valitsemiseksi.

Kallistusmittari

Kallistusmittaritoiminto näyttää ajoneuvon kaltevuuden ja kallistuksen, mikä auttaa tasauksen aikana.

Cool Box

Valittavissa 5 eri tehotasoa.

Valmiustila

Tämä otetaan automaattisesti käyttöön, kun matkailuauton kosketusnäyttö on ollut vähintään 2 minuuttia ilman käyttäjän syöttöä sekä matkailuauton kosketusnäyttöjärjestelmästä että mobiilisovelluksesta.

Navigointipalkki

Navigointipalkissa on mahdollista näyttää seuraavat näkymät:

Virtapainikkeen valikko

Tarjoaa 3 vaihtoehtoa järjestelmää varten: Pois päältä, Virta pois päältä ja Paluu.

Asetukset

Isäntäkieli, Päivämäärä ja kellonaika sekä nollausasetukset käyttäjälle.

Widgetit

Widgetit ovat laajennus tai lisäys Camperin kosketusnäyttöjärjestelmän etusivulla oleviin toimintoihin. Niissä käyttäjät voivat saada lisätietoja tai pääsevät käsiksi asetuksiin, jotka eivät ole etusivulla, esimerkiksi valoihin, lämmitykseen ja jäähdytyslaatikkoon.

Camper Control Mobile App

Mukana tulevan mobiilisovelluksen avulla voidaan näyttää ja hallita kosketusnäytön toimintoja ajoneuvon ulkopuolella. Camper Control -sovelluksen toiminta edellyttää Bluetooth-yhteyttä.