Miten kallistettavaa ohjauspyörää käytetään?

Tämä ominaisuus tarjoaa lisätyötilaa auton ollessa paikallaan, mutta ohjauspyörän ensisijainen tehtävä on ohjata ajoneuvoa. Varmista, ettet käytä liikaa voimaa ohjauspyörää käyttäessäsi sitä.

Kannettavan tietokoneen sijainti

1. Pysäköi ajoneuvo turvallisesti ja keskitä ohjauspyörä.
  2. Aktivoi elektroninen seisontajarru.
  3. Valitse pysäköintiasento (P), jos sinulla on automaattivaihteisto, tai vapaa-asento, jos sinulla on manuaalivaihteisto.
  4. Paina painiketta, kun kuulet salvan vapautuvan, kallista pyörää manuaalisesti ja vapauta painike.
  5. Avaa kansi kannettavaa tietokonetta varten.
  6.  Sulje tukikansi työn päätyttyä. Paina painiketta uudelleen ja kallista ohjauspyörä takaisin ajoasentoon.

Pöydän sijainti

1. Pysäköi ajoneuvo turvallisesti ja keskitä ohjauspyörä.
  2. Aktivoi elektroninen seisontajarru.
  3. Valitse pysäköintiasento (P), jos sinulla on automaattivaihteisto, tai vapaa-asento, jos sinulla on manuaalivaihteisto.
  4. Paina painiketta, kun kuulet salvan vapautuvan, kallista pyörä käsin lähes vaakasuoraan asentoon ja vapauta painike.
  5. Tarjotin on istuimesi sisäpuolella, aseta se ohjauspyörän päälle.
  6.  Kun olet lopettanut lokeron käytön, paina painiketta uudelleen ja kallista ohjauspyörä takaisin ajoasentoon.
  7. Aseta lokero takaisin alkuperäiselle paikalleen ja varmista, että se on kiinnitetty.

Huomautus: Varmista, että ohjauspyörä on täysin lukittu ajoasentoon, ennen kuin aloitat ajamisen. Jos et voi ajaa pois, se tarkoittaa, ettet ole laittanut ohjauspyörää takaisin ajoasentoonsa