Ford-tilin luominen

Lue lisää Ford-tilistä napsauttamalla tästä.

Luo uusi Ford-tili tai kirjaudu olemassa olevan tiliin napsauttamalla tästä.

Kun olet määrittänyt Ford-tilin, voit päivittää tietosi ja hallita ajoneuvoasi. Luo uusi tili noudattamalla alla olevia ohjeita.

1. Siirry Ford-tilin kirjautumissivulle
  2. Valitse Luo tili
  3. Anna sähköpostiosoitteesi
  4. Valitse Pyyntösähköposti
  5. Sinulle lähetetään vahvistussähköposti, josta voit vahvistaa tilisi. Vahvistuslinkki on voimassa kaksi tuntia.
  6. Vahvistamisen jälkeen sinua pyydetään luomaan salasana
  7. Lue ja hyväksy käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö
  8. Valitse Luo tili ja vahvista myöntämäsi markkinointiluvat

Ford-tili ja FordPass*-sovellus

Jos käytössäsi on FordPass*-sovellus, sinulla on jo Ford-tili. Kummassakin järjestelmässä on samat kirjautumistiedot.

Jos sinulla ei vielä ole FordPass*-sovellusta, lataa se nyt ja vapauta ajoneuvosi koko potentiaali.

Lataa FordPass* Apple App Storesta

Lataa FordPass* Google Playsta

VASTUUVAPAUTUSLAUSEKE: *FordPass-sovellus on yhteensopiva tiettyjen älypuhelinalustojen kanssa ja saatavilla latauksen kautta. Viesti- ja dataliikenteestä voidaan veloittaa erikseen