AppLink

Uudet ominaisuudet

• Ford SYNC 3 ja AppLink on varustettu AppLinkilla, joka tarjoaa lukuisia hyödyllisiä sovelluksia. Samalla se tukee Fordin periaatetta siitä, että kuljettaja pitää kädet ratissa ja katseen tiessä.
  • AppLink mahdollistaa puhelimeen asennettujen Fordin hyväksymien sovellusten käytön ja hallinnan käyttämällä kosketusnäyttöä ja englanninkielisiä puhekomentoja.
  • Kun sovellus on käytössä, se näkyy Ford SYNC 3 ja AppLinkin näytöllä.
  • Jotkin sovellukset voivat käyttää auton tietoja, kuten GPS:ää ja matkamittaria, jos käyttäjä antaa siihen luvan.

AppLink-luettelo

• Fordin verkkosivustoilla on sovellusluettelo, jossa voit selata SYNC-versiollesi saatavilla olevia sovelluksia. AppLink-luettelossa on lisäksi linkit iTunes Storeen tai Google Play Kauppaan, josta AppLink-sovellus on ladattavissa.

Lisätietoja saat klikkaamalla tästä.