Kellonajan asetus SYNC-järjestelmässä

Valitse ajoneuvon SYNC-järjestelmäversio alla olevista vaihtoehdoista ja noudata vastaavia ohjeita. Katso tarvittaessa lisäohjeita Omistajan käsikirjasta.

SYNC 4A

Kellonajan asetus:

1. Napsauta Ajoneuvo-kuvaketta ajoneuvon SYNC-näytöllä.
  2. Paina Asetukset.
  3. Napauta Kello.
  4. Säädä kellonaika nuolipainikkeilla.

Kellonajan automaattisten asetusten säätö:

1. Napsauta Ajoneuvo-kuvaketta ajoneuvon SYNC-näytöllä.
  2. Paina Asetukset kosketusnäytöltä.
  3. Napauta Kellon asetukset.
  4. Kytke Automaattinen aikavyöhykkeen päivitys päälle tai pois päältä.

SYNC 4

Kellonajan asetus:

1. Paina ajoneuvon SYNC-näytöllä Asetukset.
  2. Napauta Kellon asetukset.
  3. Säädä kellonaika nuolipainikkeilla.

Huomautus: AM- ja PM-vaihtoehdot eivät ole käytettävissä 24 tunnin tilassa.

Kellonajan automaattisten asetusten säätö:

1. Paina ajoneuvon SYNC-näytöllä Asetukset.
  2. Napauta Kellon asetukset.
  3. Kytke Automaattinen aikavyöhykkeen päivitys päälle tai pois päältä.

SYNC 3

1. Paina ajoneuvon SYNC-näytöllä Asetukset.
  2. Paina Kello:
    • Aseta kellonaika + tai - -näppäimillä.
    • Valitse asetukseksi ennen puoltapäivää tai puolenpäivän jälkeen painamalla AM tai PM.
    • Valitse kellonajan muoto (12 tai 24 tunnin tila).
    • Ota käyttöön automaattinen aikavyöhykkeen päivitys (ajoneuvoissa, joissa on navigointijärjestelmä).
    • Aseta kellon GPS-aika (ajoneuvoissa, joissa on navigointijärjestelmä).

SYNC 2

1. Paina SYNC-näytön yläosan kellonäyttöä.
  2. Säädä kellonaika painamalla + tai -.
  3. Valitse asetukseksi ennen puoltapäivää tai puolenpäivän jälkeen painamalla AM tai PM.
  4. Valitse omat asetukset ylös- ja alas-nuolilla:
    • Aseta näyttö (päivämäärä tai kellonaika).
    • Aseta kellon GPS-aika uudelleen (ajoneuvoissa, joissa on navigointijärjestelmä).
    • Näytä ulkolämpötila.
    • Tee automaattisten aikavyöhykkeen päivitysten asetus.
    • Valitse 12 tai 24 tunnin muoto.