Miten voin muuttaa navigoinnin opastustapaa ja äänenvoimakkuutta?

SYNC 3

Huomio: Navigoinnin äänenvoimakkuutta voi säätää ainoastaan navigoinnin ollessa käytössä.

Ota käyttöön navigoinnin ääniopasteet

1. Paina Asetukset.
  2. Valitse Navigation.
  3. Paina Navigation Preferences
  4. Varmista, että Guidance Prompts -kohdassa on valittuna Voice and Tones.

Säädä navigoinnin ääniopastuksen äänenvoimakkuutta

1. Odota, että navigoinnin ääniopastus alkaa.
  2. Ennen kuin ääni lopettaa ohjeiden antamisen, säädä äänenvoimakkuutta jollakin seuraavista vaihtoehdoista:
    • Käyttämällä ohjauspyörässä olevia äänenvoimakkuuden säätimiä (Vol+ tai Vol-)
    • Kääntämällä keskikonsolissa olevaa äänenvoimakkuuden säätönuppia

Huomautukset:

• SYNC-järjestelmän ääni, jonka avustamana ohjaat ilmastointia, puhelinta, viihdettä ja medialaitteita, säädetään erillään navigointijärjestelmän äänestä, joka opastaa sinua pitkin ajoreittiäsi.
  • Ohjeet voivat poiketa tässä esitetyistä. Katso ajoneuvokohtaiset ohjeet omistajan käsikirjasta.

Seuraavan sukupolven navigointia käyttävä SYNC

Huomio: Navigoinnin äänenvoimakkuutta voi säätää ainoastaan navigoinnin ollessa käytössä.

Ota käyttöön navigoinnin kehotteet

1. Paina NAV-painiketta.
  2. Valitse vasemmalla oleva Navigation Prefs -välilehti.
  3. Aseta Guidance Prompts -asetukseksi Voice.

Säädä navigoinnin ääniopastuksen äänenvoimakkuutta

1. Paina MENU-painiketta.
  2. Valitse vasemmalla oleva Feedback Settings -välilehti.
  3. Säädä Voice Volume -asetus halutulle tasolle.

SYNC, jossa on Nav "P"

Huomio: Navigoinnin äänenvoimakkuutta voi säätää ainoastaan navigoinnin ollessa käytössä.

1. Paina MENU-painiketta.
  2. Valitse näytön ylälaidasta FEEDBACK.
  3. Aseta NAVIGATION GUIDANCE -asetukseksi ON ja säädä sitten VOICE VOLUME valintasi mukaan.
    Huomautus: Valitsemalla TEST voit toistaa nykyisen äänenvoimakkuusasetuksen mukaisen testiäänen.