Kielen vaihtaminen SYNC-järjestelmään

Vihje:Osion otsikkoa napsauttamalla voidaan tiivistää tai laajentaa sen sisältö.

SYNC 4A

1. Napsauta Ajoneuvo-kuvaketta SYNC-näytöllä.
  2. Valitse Yleiset.
  3. Valitse kieli (englanti, ranska tai espanja) nuolinäppäimellä.

Voit käyttää oheista taulukkoa apuna käyttökielen määrityksessä.

Englanti

Espanja

Ranska

Settings

Ajustes

Réglages

General

General

Général

SYNC 4

1. Paina Asetukset SYNC-näytöllä.
  2. Valitse Yleiset.
  3. Valitse kieli (englanti, ranska tai espanja nuolinäppäimellä).

Voit käyttää oheista taulukkoa apuna käyttökielen määrityksessä.

Englanti

Espanja

Ranska

Settings

Ajustes

Réglages

General

General

Général

SYNC 3

1. Paina Asetukset SYNC-näytöllä.
  2. Valitse Yleiset.
  3. Valitse kieli (englanti, ranska tai espanja) nuolinäppäimellä.

Voit käyttää oheista taulukkoa apuna käyttökielen määrityksessä.

Englanti

Espanja

Ranska

Settings

Ajustes

Réglages

General

General

Général

SYNC 2

1. Paina Valikko (rataskuvake).
  2. Valitse Asetukset.
  3. Paina Järjestelmä.
  4. Valitse kieli (englanti, ranska tai espanja).

Voit käyttää oheista taulukkoa apuna käyttökielen määrityksessä.

Englanti

Espanja

Ranska

Settings

Ajustes

Réglages

System

Sistema

Système

SYNCin navigointi "P"

1. Paina VALIKKO-painiketta.
  2. Valitse näytöllä Palaute.
  3. Valitse kieli (englanti, ranska tai espanja).

Voit käyttää oheista taulukkoa apuna käyttökielen määrityksessä.

Englanti

Espanja

Ranska

Feedback

Reaccion

Retour

SYNC Gen 1.1

1. Valitse VALIKKO.
  2. Siirry alaspäin kohtaan Näytön asetukset, paina OK.
  3. Siirry Kielet-kohtaan, paina OK.
  4. Valitse kieli (englanti, ranska tai espanja), paina OK.

Voit käyttää oheista taulukkoa apuna käyttökielen määrityksessä.

Englanti

Espanja

Ranska

Display Settings

Ajustes de pantalla

Réglages affichage

Languages

Idiomas

Langues

SYNC Gen 1

1. Paina AUX niin monta kertaa, että näytöllä näkyy SYNC.
  2. Paina VALIKKO. Radion näytöllä näkyy hetkellisesti MEDIAVALIKKO.
  3. Selaa näyttöä, kunnes radion näytöllä näkyy JÄRJESTELMÄASETUKSET.
  4. Vahvista valinta painamalla OK ja siirry JÄRJESTELMÄASETUKSET-valikkoon.
  5. Selaa näyttöä, kunnes radion näytöllä näkyy LISÄASETUKSET.
  6. Vahvista valinta painamalla OK ja siirry LISÄASETUKSET-valikkoon.
  7. Selaa näyttöä, kunnes radion näytöllä näkyy KIELI.
  8. Paina OK ja siirry KIELI-valikkoon.
  9. Selaa luetteloa ja valitse kieli (englanti, ranska tai espanja).

Voit käyttää oheista taulukkoa apuna käyttökielen määrityksessä.

Englanti

Espanja

Ranska

System Settings

Configuracion del Sistema

Paramètres Système

Advanced

Opciones Avanzadas

Avancé

Languages

Idiomas

Langues

Return

Volver

Retour

Katsokaa ajoneuvokohtaisia lisätietoja Omistajan käsikirjasta.