Musiikin toistaminen USB-laitteen avulla SYNC-järjestelmässä

• Kun laite on kytketty ajoneuvon USB-porttiin, järjestelmä yrittää lukea sisällön ja määrittää, löytyykö tuettuja musiikkitiedostoja.
  • Järjestelmä indeksoi löydetyt tuetut musiikkitiedostot. SYNC-järjestelmä yrittää sitten muodostaa puhekomentoja indeksoiduista musiikkitiedostoista.
  • Asianmukainen toiminta varmistetaan varmistamalla, että musiikkitiedostojen metatiedot ovat oikein. Lisätietoja metatiedoista on kohdassa SYNC-järjestelmän median metatiedot.
  • Tuetut musiikkitiedostotyypit: SYNC 1 ja 2 – .mp3, .wma, .wav ja .aac. SYNC 3 – .mp3, .wma, .wav, .aac, .flac ja .ogg.
  • USB-laitteen toisto käynnistetään puhekomennolla USB tai käyttämällä SYNC-järjestelmän valikkoa/näyttöä. Lisätietoja USB-toiston aloittamisesta sekä käytettävistä puhekomennoista on omistajan käsikirjassa.
  • Lisätietoja USB-toistosta ja -puhekomennoista on myös kohdassa SYNC-puhekomennot.