Matkapuhelimen liittäminen laitepariksi SYNC 1.1 -järjestelmän kanssa

1. Varmista ennen haun tekemistä, että puhelimen Bluetooth®-toiminto on otettu käyttöön.
  2. Paina puhelinpainiketta. Jos audionäytössä ei näy yhtään laitepariksi liitettyä puhelinta, valitse lisäämisvaihtoehto.
  3. Kun audionäytössä näkyy laiteparin liittämisen aloittamisviesti, aloita prosessi hakemalla SYNC puhelimen Bluetooth®-kohdassa.
  4. Kun puhelimen näytössä sitä pyydetään, vahvista Ford SYNC -järjestelmän radionäytössä ollut kuusinumeroinen PIN. Näytössä näkyy laiteparin muodostamisen vahvistusilmoitus.