Näin musiikki toistetaan Fordin audiojärjestelmän kautta

Voit liittää useita erilaisia ​​mobiilimusiikkilähteitä Fordin audiojärjestelmään ja nauttia jokaisesta kappaleesta korkealaatuisella stereoäänellä.

Audiojärjestelmästä riippuen voit valita seuraavista musiikkilähteistä:

USB-tallennusväline

Aseta USB-tikku USB-porttiin (esimerkiksi) ja valitse se toistolähteeksi audiojärjestelmän valikosta. USB-tikun tiedostorakenne näkyy näytöllä. Tuetut ääniformaatit: MP3, WMA (DRM-suojattuja WMA-tiedostoja ei toisteta) ja WAV.

Apple iPod/iPhone

Voit käyttää iPodia tai iPhonea kätevästi tavalliseen tapaan Fordin äänijärjestelmän kanssa. Parhaan mukavuuden ja optimaalisen äänenlaadun saavuttamiseksi suosittelemme Applen USB-kaapelin käyttöä.

Bluetooth®-musiikkilähde

Bluetooth-yhteyden kautta voit suoratoistaa musiikkia langattomasti matkapuhelimesta.

Näin aktivoidaan haluttu musiikkilähde

Liitä musiikkisoitin, jota haluat käyttää Fordin audiojärjestelmässä.

Valitse haluamasi lähde (USB, iPod tai Bluetooth) painamalla "AUX"-painiketta toistuvasti, kunnes se tulee näkyviin, tai käytä äänikomentoa ja toisto alkaa automaattisesti valitsemastasi laitteesta.
Kärki! Voit myös käyttää USB-porttia mobiililaitteen lataamiseen.

Mobiilimusiikkiominaisuudet ovat käytettävissä vain ”USB/iPod”-laitepaketin kanssa. Tässä esimerkissä auto on varustettu USB-portilla, joka sijaitsee automallista riippuen joko hansikaslokerossa, keskikonsolissa tai käsinojan lokerossa.