SYNC 3 -yhteyden muodostaminen Apple CarPlayhin

1. Yhdistä Apple-laite ajoneuvon USB-porttiin käyttämällä alkuperäistä Apple-kaapelia.
  2. Kun olet yhdistänyt Apple-laitteen, kosketusnäytössä näkyy CarPlay.
  3. Apple CarPlay -valikon ensimmäisessä näytössä näkyvät Applen vakiosovellukset.
  4. Voit nyt aloittaa tutustumisen Apple CarPlayn hyödyllisiin ominaisuuksin SYNC 3 -järjestelmässä.

Huomautus: Tuetut Apple-mallit: iPhone 5 ja sitä uudemmat; tuetut iOS-versiot: iOS 7.1 ja sitä uudemmat.