Mistä löydän asetukset Mustang Mach-E:stä?

• Profiilin asetukset: paina profiilikuvaasi synkronointinäytön yläosassa.
  • Tallennetut paikat: paina navigointipainiketta ja sen jälkeen hakupalkkia.
  • Profiilin asetukset: paina profiilikuvaasi synkronointinäytön yläosassa. Vieritä alaspäin, kunnes näet Lähtö ja Mukavuus.
  • Ajokokemukset: paina profiilikuvaasi synkronointinäytön yläosassa. Valitse näytön yläosasta Säätimet. Vieritä alaspäin, kunnes näet Ajokokemukset.