Musiikin toistaminen SYNC 2 -järjestelmässä

Puhelimen tai muun laitteen koko musiikkivalikoimaa voi kuunnella liittämällä laite Ford SYNC 2 -järjestelmään jollain jäljempänä esitetyistä tavoista. Kun laite on liitetty, puhelimen tai laitteen kaiuttimista tavallisesti kuuluva audio kuuluukin ajoneuvon kaiuttimista.

Toiminto tukee kaikkea puhelimesta tai laitteesta toistettavaa audiota riippumatta siitä, onko lähteenä musiikkisovellus vai verkkopalvelu, kuten YouTube.

Musiikkia voidaan toistaa seuraavista läheistä. Valitse haluamasi vaihtoehto käyttämällä kosketusnäyttöä tai puheohjausta.

USB

Valitse tämä, kun haluat käyttää mediakeskittimen USB-porttiin yhdistettyä musiikkilähdettä, kuten digitaalista mediasoitinta tai USB-muistitikkua. Kun musiikkilähde on kytketty porttiin, SYNC 2 muodostaa laitteen tiedoista medialaitehakemiston ja luo vastaavat puhekomennot.

USB-audion käyttö puheohjauksella:

1. Paina ohjauspyörässä olevaa puhekomentopainiketta.
  2. Sano "USB"
  3. Käytä saatavilla olevaa puhekomentoa, kuten "Play All" tai "Browse"

Voit myös painaa puhepainiketta ja lausua heti puhekomennon jälkeen kappaleen, artistin tai albumin nimen, esimerkiksi "Play <The Beatles>"

Huomautus: Jos digitaalisella musiikkilähteellä on nimi, kuten "Jannen iPod", se näkyy kosketusnäytössä pelkän USB-merkinnän sijaan.

Bluetooth Audio

Valitse tämä, jos haluat suoratoistaa langattomasti ääntä laitepariksi liitetystä Bluetooth-yhteensopivasta matkapuhelimesta.
Bluetooth-audion käyttö puheohjauksella:

1. Paina ohjauspyörässä olevaa puhekomentopainiketta.
  2. Sano "Bluetooth Audio"
  3. Käytä saatavilla olevaa puhekomentoa, kuten "Play", "Next" tai "Pause"

Huomio: Ääniohjausvaihtoehdot ovat rajalliset käytettäessä Bluetooth Audio -ääntä USB-äänen sijaan

CD

Valitse tämän, kun haluat käyttää CD-soittimen valikkoa ja esimerkiksi siirtyä seuraavaan tai edelliseen kappaleeseen, selata eteenpäin, satunnaistoistaa tai toistaa uudelleen. Voit myös säätää asetuksissa ääni-, teksti- ja pakkausasetuksia.

CD-audion käyttö puheohjauksella:

1. Paina ohjauspyörässä olevaa puhekomentopainiketta.
  2. Sano "CD"
  3. Käytä saatavilla olevaa puhekomentoa, kuten "play/pause" tai "next track"

SD-kortti

Valitse tämä, kun haluat käyttää mediakeskittimeen liitetyllä SD-kortilla olevia audiotiedostoja.

1. Paina ohjauspyörässä olevaa puhekomentopainiketta.
  2. Sano "SD Card"

A/V-liitäntä

Valitse tämä, kun haluat käyttää ääntä/videota mediakeskittimen AV-liitäntöihin liitetyistä laitteista, kuten digitaalisesta videokamerasta tai pelijärjestelmästä.

1. Paina ohjauspyörässä olevaa puhekomentopainiketta.
  2. Sano "Line in"

Huomio: Ajoneuvo on pysäköitävä videon katselua varten, koska videon toisto on nopeusrajoitettu ominaisuus. AV-liitännän käytettävyys vaihtelee ohjelman mukaan. Osa ohjelmista käyttää AUX-liitäntää (tuloliitintä).

Radio

Ford SYNC 2 -järjestelmä mahdollistaa ajoneuvon DAB- ja radiosoittimen ohjaamisen kosketusnäytön tai puheohjauksen avulla.

Radioaudion käyttö puheohjauksella

1. Paina ohjauspyörässä olevaa puhekomentopainiketta.
  2. Sano "Radio"
  3. Sano "DAB", "FM" tai "AM"
  4. Vaihtoehtoisesti voit sanoa radion esiasetuksen nimen, kuten "DAB Pre-set 2"
  5. Vaihtoehtoisesti voit sanoa aseman taajuuden, kuten "FM 101.2"

Määritä radion esiasetuksia kosketusnäytössä:

Automaattisesti

1. Valitse kosketusnäytön kulmassa Entertainment
  2. Valitse FM
  3. Valitse Options
  4. Valitse Autostore Pre-sets (AST). Päivitä/tallenna. Järjestelmä tallentaa automaattisesti nykyisen sijainnin kuusi vahvinta asemaa
  5. Näytössä näkyy "Autostore", kunnes prosessi on valmis. Prosessi voi kestää useita sekunteja.

Manuaalisesti (jos valittavalle radioasemalle ei ole esiasetusta)

1. Valitse kosketusnäytön kulmassa Entertainment
  2. Valitse FM
  3. Valitse Tune
  4. Näppäile haluttu taajuus ja valitse Enter
  5. Valitse Pre-sets
  6. Kun haluat tallentaa uuden aseman ohjelmoidun esiasetuksen tilalle, paina pitkään kyseisen esiasetuksen painiketta
  7. Lyhyen hiljaisuuden jälkeen ääni palaa aseman tallennuttua
  8. Esiasetuksen nimi muuttuu vanhasta asemasta uuteen
  9. Vaihtoehtoisesti voit etsiä aseman käyttämällä radion Tune/Seek-painiketta ja sitten tallentaa löydetyn aseman painamalla jotain esiasetusta pitkään