Miten asennan SYNC®*-päivitykset USB-muistitikkua tai Wi-Fi**-yhteyttä käyttäen?

Löydät ohjeet SYNC-päivitysten asentamiseen Wi-Fi-yhteyden tai USB-muistitikun avulla, joka tunnetaan myös flash-muistina, SYNC- ja navigointipäivitykset -sivulta.

Huomautus: Ohjeissa on eroja SYNC-sukupolven mukaan.

Ajoneuvosi SYNC-sukupolven tunnistaminen

SYNC- ja navigointipäivitykset -sivulla voit syöttää autosi valmistenumeron (VIN) tai kirjautua sisään Ford-tunnuksillasi ja valita vaihtoehdon Tarkista päivitys.Nykyinen SYNC-järjestelmän sukupolvi näkyy sivun oikealla puolella.

Päivitysmenetelmät SYNC-sukupolven mukaan

• SYNC 4A- tai SYNC 4 -päivitykset tehdään Wi-Fi-yhteyden kautta kohdan Ohjelmistopäivitykset avulla.
  • SYNC 3 -päivitykset voi tehdä Wi-Fi-yhteyden kautta lukuun ottamatta SYNC 3 -järjestelmällä varustettuja ajoneuvoja, joissa ei ole kosketusnäyttöä tai navigointilaitetta.
  • MyFord Touch® on päivitettävissä vain USB-muistitikun avulla.

Tärkeää: Jos sinulla on SYNC -järjestelmä ja MyFord-järjestelmä, SYNC Gen 1.1, SYNC, jossa puheohjattu navigointi, SYNC, jossa ”P”- navigointi tai SYNC Gen 1, et voi päivittää SYNC-järjestelmää Wi-Fi-yhteyden tai USB-muistitikun avulla, ja sinun on vietävä ajoneuvosi Ford-jälleenmyyjälle päivityksiä varten.

SYNC-päivitysten tarkistaminen ja asentaminen

1. Vieraile SYNC- ja Navigointipäivitykset -sivulla.
  2. Syötä autosi valmistenumero (VIN) tai kirjaudu sisään Ford-tilillesi ja valitse auto autotallistasi.
  3. Valitse vaihtoehto Tarkista päivitykset.
  4. Valitse pudotusvalikko kohdasta SYNKRONOINTIPÄIVITYKSET

Huomautus: Jos sinulla on uusin SYNC-ohjelmistoversio, näet vihreän valintamerkin ja viestin, jonka mukaan päivitystä ei ole saatavilla ajoneuvollesi.

5. Valitse ensisijaiseksi asennustavaksi USB-muistitikku tai Wi-Fi-yhteys ja seuraa ohjeita.

Huomautukset:

• Päivitysten asentaminen USB-muistitikun avulla voi kestää jopa 45 minuuttia.
  • Wi-Fi-päivitysten latausaika voi olla muutamasta tunnista useaan päivään riippuen Internetiin liittyvistä tekijöistä (Wi-Fi-yhteyden voimakkuus, Internetin nopeudet, yhteydessäoloaika Wi-Fi-verkkoon jne.).
  • Et voi muodostaa yhteyttä ajoneuvon Wi-Fi-hotspotiin (jos varusteena) Wi-Fi-päivitysten asentamista varten.

Lisätietoja

Voinko päivittää aiemmasta SYNC-järjestelmästä uudempaan SYNC-järjestelmään?

*Älä aja, jos huomiosi on kiinnittynyt muuhun kuin ajamiseen.Käytä ääniohjausjärjestelmiä mahdollisuuksien mukaan; älä käytä käsikäyttöisiä laitteita ajaessasi.Osa ominaisuuksista saattaa olla lukittuina, kun vaihde on kytkettynä.Kaikki toiminnot eivät ole yhteensopiva kaikkien puhelimien kanssa.

**Edellyttää ajoneuvon sisäisen USB-mobiililaajakaistayhteyden, lähellä olevan PAN-tuetun mobiililaitteen tai ulkoisen langattoman hotspotin.Wi-Fi on Wi-Fi Alliancen rekisteröity tavaramerkki.