Kampanjat ja tarjouksetHyötyajoneuvotAsk Ford

SYNC-järjestelmän USB-laitteiden tekniset suositukset

SYNC 3 -järjestelmässä käytettävien USB-muistien tekniset suositukset ovat:

  • USB 2.0 Full Speed
  • virransyöttö: maks. 1200 mA
  • tiedostojärjestelmä: FAT16 / 32
  • musiikkitiedostojen tiedostomuoto: MP3, WMA ja WAV
  • suositeltu koko 4–8 GB.

Lisätietoja USB-muistin käytöstä saat Ford-jälleenmyyjältä.

Ford Finland käyttää evästeitä tämän verkkosivuston sisällön ja mainosten kohdistamiseen parantaakseen käyttäjiensä online-kokemusta.

Voit muuttaa evästeasetuksiasi milloin tahansa Hallinnoi evästeasetuksia -sivulla, mutta tämä saattaa rajoittaa tai estää tiettyjen verkkosivuston ominaisuuksien käyttöä.

Katso lisätietoja verkkosivuston Yksityisyydensuoja ja käyttöehdot -osiosta.