SYNC-järjestelmän tehdasasetusten palautus / järjestelmän nollaus

Tiimit, joita asia koskee: Kaikki

Vihje:Osion otsikkoja napsauttamalla voidaan tiivistää tai laajentaa niiden sisältö.

SYNC 1

Huomautus: Ajoneuvon on oltava pysäköintivaihteella ja käynnissä, eikä se saa olla lisälaitesyötön tilassa. Varmista alueen tehokas ilmanvaihto.

1. Paina PUHELIN-painiketta.
  2. Paina alanuolta, kunnes näytöllä näkyy Järjestelmäasetukset, ja paina OK.
  3. Paina alanuolta, kunnes näytöllä näkyy Lisäasetukset, ja paina OK.
  4. Paina alanuolta, kunnes näytöllä näkyy Järjestelmän nollaus, ja paina OK. SYNC pyytää vahvistamaan asetusten palautuksen.
  5. Vahvista valinta painamalla OK. Järjestelmän näytöllä näkyy teksti Nollaus on valmis

SYNC 2

Järjestelmän nollaus voidaan tehdä ennen USB-ohjelmistopäivityksiä tai silloin, kun järjestelmässä on ongelmia. Prosessi poistaa kaikki tallentuneet tiedot, kuten puheluhistorian, tekstiviestitiedot, aiemmat navigointikohteet ja aiemmin muodostetut laiteparit. Se palauttaa järjestelmän tehdasasetukset.

1. Kosketa Asetukset/Järjestelmä.
  2. Vieritä alaspäin toiselle sivulle.
  3. Kosketa Järjestelmän nollaus.
  4. Vahvista koskettamalla Kyllä .

SYNC 3

Ennen järjestelmän nollauksen suorittamista yritä korjata jumiutunut toiminto käynnistämällä järjestelmä uudelleen. Järjestelmän uudelleenkäynnistys ei poista tallentamiasi tietoja. Järjestelmän uudelleenkäynnistys:

1. Paina samanaikaisesti Haku ylös ja audiolaitteen virtapainiketta, kunnes näyttö pimenee.
  2. Odota kolme minuuttia, jotta järjestelmä nollautuu.
  3. Kytke järjestelmän virransyöttö painamalla audiolaitteen virtapainiketta.

Jos laitteen uudelleenkäynnistys ei ratkaise ongelmaa, jatka järjestelmän nollausta.

Järjestelmän nollauksen suorittaminen:

1. Käynnistä ajoneuvo. Varmista, että ajoneuvo on pysäköintivaihteella ja käynnissä eikä lisälaitesyötön tilassa.
  2. Paina ajoneuvon SYNC-näytöllä Asetukset.
  3. Valitse Yleiset.
  4. Vieritä alaspäin ja paina Järjestelmän nollausNäytölle tulee viesti, joka vahvistaa, että kaikki järjestelmän asetukset poistetaan ja tehdasasetukset palautetaan.
  5. Paina Jatka. Näytölle tulee viesti Palautetaan tehdasasetukset, järjestelmä sammuu ja näyttö on tyhjä. Järjestelmän nollautuminen ja toiminnan palautuminen normaaliksi voi kestää muutamia minuutteja

SYNC 4

Ennen tehdasasetusten palauttamista yritä korjata toiminto käynnistämällä järjestelmä uudelleen. Järjestelmän uudelleenkäynnistys ei poista tallentamiasi tietoja.

Järjestelmän uudelleenkäynnistys:

Ajoneuvot, joissa on virtapainike:
Paina virtapainiketta  (äänenvoimakkuuden säätöpainikkeen keskellä ) ja oikeanpuoleista hakupainiketta ja pidä niitä painettuina 10 sekunnin ajan.

Ajoneuvot, joissa ei ole virtapainiketta:
Paina ohjauspyörän äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta ja oikeanpuoleista hakupainiketta ja pidä niitä painettuina 10 sekunnin ajan.

Jos laitteen uudelleenkäynnistys ei ratkaise ongelmaa, jatka tehdasasetusten palautusta.

Tehdasasetusten palautus:

SYNC-järjestelmän tehdasasetusten palautus poistaa kaikki tallennetut tiedot. Tämä koskee FordPass™ Connectin (modeemin) aktivointia, käyttöoikeuksia, puheluhistoriaa, tekstiviestejä, laitepariksi tallennettuja puhelimia ja navigoinnin suosikkeja.

1. Napauta Asetukset ajoneuvon SYNC 4 -näytöllä.
  2. Paina Nollaa.
  3. Paina Tehdasasetusten palautus.
  4. Tee nollaus loppuun noudattamalla näytön kehotteita.

SYNC 4A

1. Napauta Ajoneuvo-kuvaketta tieto- ja viihdejärjestelmän näytön vasemmassa yläkulmassa.
  2. Napauta Asetukset tieto- ja viihdejärjestelmän yläpaneelissa.
  3. A: Vieritä vasenta paneelia alaspäin ja napsauta Yleiset.
    B: Napsauta Yleiset-valikon kohtaa Nollaa, jolloin näkyviin tulee lisää nollausvaihtoehtoja.
  4. Napsauta Tehdasasetusten palautus Yleiset-valikon kohdan Nollaa-välilehdellä.
  5. Jatka tehdasasetusten nollausta napsauttamalla vahvistuskehotteen jälkeen Jatka.

Kaikki henkilötiedot poistetaan (navigoinnin kohteet, laitepariksi muodostetut puhelimet jne.).