Home > Tulevat mallit > Uusi Ford Ranger Raptor

UUSI FORD RANGER RAPTOR

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2019

Ainutlaatuinen suorituskyky ja ajo-ominaisuudet.

Ensimmäistä kertaa Euroopassa tarjolla tehdasvalmisteinen Ford Performance avolava-auto - Uusi Ranger Raptor. Se näyttää yhtä ainutlaatuiselta ja vaikuttavalta kuin sen maastoajo-ominaisuudet ja suorituskyky ovat. Vastaavaa ei löydy.

Uusi Ford Ranger Raptor video – ulkoa 360 astetta
Uusi Ford Ranger Raptor

Ennenkokematon suorituskyky

Ford Ranger Raptorin jokainen yksityiskohta on suunniteltu kestämään vaativaa ajoa niin vuoristossa kuin aavikolla ja sen kahluusyvyys on erinomainen. Ranger Raptorin yksilölliset etu- ja takapuskurit, etuosan pohjapanssari, etusäleikkö ja kevytmetallivanteet erikoiskestävillä renkailla on suunniteltu tarkoituksenmukaisesti. Moottorina 2.0 TDCi EcoBlue kaksoisturbodieselmoottori, jossa tehoa 213 hv ja vääntöä järisyttävät 500 Nm. Fordin A10-automaattivaihteistolla. Vakiona mm. navigointijärjestelmä 8” värikosketusnäytöllä ja FordPass Connect.

Ranger Raptor tekee vaikutuksen kaikkialla.

Suorituskykyinen

Raptorissa on Foxin® -jousitus. Position Sensitive Damping -toiminnolla varustetut Fox Racing Shox -iskunvaimentimet vaimentavat äärimmäisissä olosuhteissa erittäin tehokkaasti, mikä takaa erinomaiset maastoajo-ominaisuudet.

Ainutlaatuiset ominaisuudet: Ford Performance -alusta, 46,6 mm:n männillä varustetut iskunvaimentimet, alumiiniset tukivarret ja taka-akseliston integroitu Watt-tuenta. Kaksimäntäiset etujarrusatulat: 332 mm x 32 m jäähdytetyt jarrulevyt edessä ja 332 mm x 24 mm jäähdytetyt jarrulevyt takana.

Terrain Management System (TMS) mahdollistaa ajamisen erilaisissa maastoajo-olosuhteissa. Kuljettaja voi valita kuudesta eri ajotilasta: Normal (normaali), Sport (urheilullinen), Grass/Gravel/Snow (ruoho/sora/lumi), Mud/Sand (muta/hiekka), Rock (kivi), Off-road (maasto).

Ranger Raptorin maavara on 281 mm eli noin 50 mm isompi kuin tavallisessa Rangerissa, joten lähestymis-/jättökulmat ovat suuremmat, mikä parantaa maastoajo-ominaisuuksia entisestään. Korirakenteessa on käytetty suurlujuusterästä ja 2,3 mm paksu pohjapanssari on valmistettu erikoislujasta teräksestä. Takapuskurin muotoilun ansiosta maavara ja aerodynamiikka ovat erinomaiset.

Uuden Ranger Raptorin ohjaamo
Uusi Ford Ranger Raptor

Erinomaiset maastoajo-ominaisuudet 

Ford Ranger Raptorin taka-akselissa on integroitu Watt-tuenta, jonka ansiosta taka-akseli pääsee liikkumaan ylös ja alas sivuttaisliikkeen jäädessä minimaaliseksi. Raptorissa on 17” kevytmetallivanteet ja BF Goodrich 285/70 R17 LT maastoajoon soveltuvat renkaat.

Ford Ranger Raptor on suunniteltu järeään ajoon erittäin vaativissa ajo-olosuhteissa.

Menee minne haluat, tekee mitä tahdot - aina! 

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top