Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Henkilöautot > UUSI EDGE

UUSI FORD EDGE

Erinomainen suorituskyky, upea muotoilu, edistyksellistä teknologiaa

Ennennäkemätöntä viimeistelyä

Uudessa Ford Edgessä on lukuisia edistyksellisiä teknologioita, jotka parantavat ajonautintoa entisestään. Näitä edustavat esimerkiksi aktiivinen vakionopeudensäädin Stop and Go -toiminnolla ja kaistanpitoavustimella. Järjestelmät toimivat saumattomasti yhdessä, jotta voit nauttia jokaisesta ajomatkasta ja keskittyä tärkeämpiin asioihin.

Valmistettu tarkkojen standardien mukaisesti

Uudessa Edgessä yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja tarkasti harkitut yksityiskohdat. Voimasta ja sen siirrosta vastaavat nelisylinterinen 2.0 Ford EcoBlue –dieselmoottori ja 8-vaihteinen automaattivaihteisto pyöritettävällä vaihteenvalitsimella. Tuloksena on tehokas ja taloudellinen katumaasturi, jonka ajodynamiikka mahdollistaa erinomaisen ajovarmuuden ja hallinnan.

 

Family in a Ford Edge car

Poikkeuksellisen miellyttävät tilat

Tinkimätön viimeistely ja laadukkaat materiaalit suorastaan huokuvat ylellisyyttä. FordPass Connectin ansiosta saat käyttöösi yhteysominaisuudet, jotka ovat tähän asti olleet mahdollisia vain kotona. B&O -premium-audiojärjestelmä tarjoaa 1 000 W tehon ja 12 kaiutinta, joiden myötä voit nauttia musiikista kuin olisit konsertissa.

Edistykselliset turvajärjestelmät

Uudessa Ford Edgessä on älykkäitä turvajärjestelmiä, jotka suojaavat sinua, perhettäsi ja muita tienkäyttäjiä. Jotkin teknologiat, kuten täyttyvät takaistuimen turvavyöt, suojaavat matkustajia onnettomuustilanteessa. Toiset, kuten törmäyksenestoavustin, voivat taas ennaltaehkäistä onnettomuuksia.

Animation of Ford Edge car trailing another car with Pre-Collision assist
Ford Edge foldable back seats

Tilaa kaikille tavaroille

Olitpa lähdössä ansaitulle lomalle, shoppailemaan tai golfaamaan, uudessa Ford Edgessä riittää tilaa kaikelle mitä mukaasi tarvitset. Pisimmillekin matkustajille on mukavasti jalkatilaa takana. Valinnaisvarusteena on saatavilla myös irrotettava vetokoukku ja kattokaiteet, joiden ansiosta voit tarvittaessa kuljettaa vieläkin enemmän tavaraa. 

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleemyyjän tiedot

Top