UUSI FORD MUSTANG® GTD

SUPERAUTON TEHOT JA MUSTANGIN® SIELU

Ford Mustang® GT Daytona (GTD) – katulaillinen, ratavalmis, superauto.
Turboahdettu 5.2-litrainen V8-moottori, tuottaa yli 800 hevosvoimaaTooltip. Hiilikuitukori, puoliaktiivinen jousitus ja ilmanvastuksen vähennysjärjestelmä. Anteeksipyytelemätön Mustang-muotoilu. Superauton tehot Mustangin sielulla.

Ford Mustang GTD side view

SUUNNITELTU TARKOITUKSENMUKAISESTI

MUOTOILTU KÄYTTÄMÄÄN ILMAA HYÖDYKSEEN

Ford Mustang GT Daytona magnesium wheel

MAGNESIUMVANTEET

Ihanteellinen painon ja kestävyyden yhdistelmä. Mustang GTD:n vanteisiin sopivat 325 mm eturenkaat ja 345 mm takarenkaat. Ratavalmiit ominaisuudet ja pysäyttävä ulkonäkö.

Ford Mustang GT Daytona carbon fibre body detail

HIILIKUITUKORI

Hiilikuituisten koripaneelien käyttö vähentää painoa, laskee painopistettä ja parantaa sekä ohjattavuutta että suorituskykyä.

Ford Mustang GTD with lowered suspension and headlights on

ENEMMÄN KUIN TAVANOMAISTA KILPA-AUTON JOUSITUSTEKNOLOGIAA

Esittelemisen arvoinen puoliaktiivinen jousitus ja hydraulinen ohjausjärjestelmä – näkyvillä ja säädettävissä takaikkunan kautta. Vie Mustang GT Daytona radalle ja laske se kilpailukorkeuteen.

PIDÄTTELEMÄTÖNTÄ SUORITUSKYKYÄ

Ford Mustang GTD on superauto, jossa on 5.2-litrainen V8-moottori, 8-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto ja jopa 800 hevosvoimaa. Kadulle ja radalle suunnitellussa autossa on kilpa-autoilun inspiroima jousitus, dynaaminen takasiipi hallittavuutta varten ja lähes 50/50 suhteessa jaettu paino poikkeuksellista ajettevuutta ja suorituskykyä varten.

Ford Mustang GTD engine

MOOTTORI JA VAIHTEISTO

Ford Performance -tekniikkaa edustava 5,2-litrainen V8-moottori ja 8-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto on viritetty äärimmäisen tehokkaaksi, tuottaen jopa 800 hevosvoimaaTooltip.

Ford Mustang GT Daytona suspension

KILPA-AUTOILUHENKINEN JOUSITUS

Ainutlaatuinen etujousitus parantaa sivuttaisjäykkyyttä erityisesti korkeiden G-voimien kaarteissa. Yhdistettynä aivan uuteen kahden asetuksen välillä säädettävään ajokorkeuteen, Mustang GTD:n jousitus on optimoitu tasoittamaan dynaamisia olosuhteita sekä kadulla että radalla.

Ford Mustang GTD dynamic rear wing

AERODYNAAMINEN TAKASIIPI

Mustang GTD:n teknologia on suorituskykyistä kauttaaltaan, aerodynaaminen takasiipi mukaan luettuna. Se tarjoaa pitovoimaa, joka tuottaa parempaa hallintaa kaarteissa, ja avautuu suorilla vähentääkseen vastusta.

Ford Mustang GTD engine, driveshaft and rear transaxle

HUIPPUTASON OHJATTAVUUTTA

Mustang GT Daytonan voima siirretään kevyen hiilikuituisen 8-vaihteiseen takatransakseliin kytketyn vetoakselin kautta, jolla saavutetaan lähes täydellinen painon jakautuminen suhteessa 50/50, mikä tuottaa erinomaista ohjattavuutta ja suorituskykyä.

Ford Mustang GT Daytona detail of GTD logo

ÄLÄ JÄÄ JÄLKEEN

Valitse "Tilaa uutiskirje", niin pysyt ajan tasalla uusimmista Mustang GTD -uutisista. Hakemusprosessin tietoja odotetaan kesällä 2024.

Tilaa uutiskirje

Alla hyödyllisiä linkkejä