Home > Henkilöautot > UUSI EDGE > Ominaisuudet > Hyödyllisiä ominaisuuksia

Tilaa kaikille tavaroille

Olitpa lähdössä ansaitulle lomalle, shoppailemaan tai golfaamaan, uudessa Ford Edgessä riittää tilaa kaikelle mitä mukaasi tarvitset. Pisimmillekin matkustajille on mukavasti jalkatilaa takana. Lisäksi saatavilla on vetokoukku ja kattokaiteet, joiden ansiosta tällä hämmästyttävän tilavalla autolla voi kuljettaa vieläkin enemmän tavaraa.

Kiinnitä kuorma hyvin

Painavien tai helposti särkyvien tavaroiden tulee pysyä paikoillaan tavaratilassa, jotta ne eivät rikkoudu tai vahingoita autoa. Uuden Edgen tavaratilassa on kiinnitysrenkaat, joiden ansiosta kuorma pysyy paikoillaan.

Ford Edge tie-down rings close up
Ford Edge tow bar

Valinnainen vetokoukku isompiin kuljetuksiin

Vetokoukulla varustetun Uuden Edgen vetokyky on yli 1 500 kg.

Valitse kattokiskot, kuljeta enemmän tavaraa

Valinnaisvarusteena on saatavilla kattokiskot, jotka tekevät Edgestä vieläkin käytännöllisemmän ja korostavat sen tyyliä. Ne tarvitaan myös monikäyttöisen lisävarusteena saatavan taakkatelineen asentamiseen.

Ford Edge roof racks and rails
Ford Edge load space

Tilaa kaikelle

Uuden Edgen tavaratila on paitsi vaikuttavan kokoinen, myös moneksi muuntuva. Sen tilavuus on tavallisesti 600 litraa, ja kun 60:40-suhteessa jakautuvat takaistuimet taitetaan alas, tilaa on yli 1 800 litraa. Saat siis mukaan kaiken tarvittavan, olipa kyseessä viikonloppureissu, perheloma tai onnistunut ostoskierros.

Top