Home > Henkilöautot > UUSI EDGE > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Poikkeuksellisen miellyttävät tilat

Virheetön viimeistely ja laadukkaat materiaalit suorastaan huokuvat ylellisyyttä. FordPass Connect -modeemi tarjoaa ennennäkemättömät yhteysominaisuudet, jotka jotka parantavat Ford-kokemusta entisestään. Lisäksi erikoissuunnitellun 1 000 watin ja 12 kaiuttimen B&O-audiojärjestelmän myötä voit nauttia musiikista kuin olisit konsertissa.

A family in Ford Edge car

Entistä parempaa yhteydenpitoa

Uuteen Edgeen on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla FordPass Connect. Järjestelmä tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G LTE Wi-Fi-yhteydenWi-Fi Hotspot kymmenelle laitteelle sekä reaaliaikaiset liikennetiedot suoraan auton navigointijärjestelmään. Onnettomuustilanteessa FordPass Connect voi automaattisesti soittaa eCall-puhelunCall on Euroopan komission hätäkeskukseen ja välittää auton sijainnin.

Lisätietoja

Lataa FordPass-sovellus, niin saat käyttöösi lisää ominaisuuksia

FordPass Connect on vieläkin hyödyllisempi, kun yhdistät sen älypuhelimeesi FordPass-sovelluksen kautta. Näin saat käyttöösi lukuisia innovatiivisia uusia ominaisuuksia. Voit esimerkiksi käyttää puhelinta auton paikantamiseen sekä ovien etälukitsemiseen ja -avaamiseen. Voit seurata polttoaineen määrää, mittarilukemaa ja rengaspaineita sekä saada auton kuntovaroitukset suoraan puhelimeesi. Jos autossa on automaattivaihteisto, voit jopa etäkäynnistää moottorin, jotta jää ja huuru on poistettu tuulilasista ja auto on heti lähtövalmiina. Voit myös ohjelmoida navigointijärjestelmän kotoa käsin ja lähettää määränpään puhelimestasi autoon.

FordPass hand with a mobile phone

Tämän järjestelmän ansiosta kuulet jopa omat ajatuksesi

Active Noise Control hiljentää ei-toivotun melun ohjaamossa. Käytettävä teknologia on samankaltainen kuin vastamelukuulokkeissa. Mikrofonit tunnistavat ja mittaavat tiettyjä ääniaaltoja. Tämän jälkeen järjestelmä luo korviin kuulumatonta valkoista kohinaa joka kumoaa ei-toivotut äänet ja mahdollistaa todella rauhallisen ajonautinnon.

Lempimusiikkisi sellaisena kuin se on tarkoitettu

Kuuntelitpa millaista musiikkia tahansa, se ansaitsee tulla kuulluksi sellaisena kuin artisti sen tarkoitti. Uudessa Edgessä ei tarvitse tyytyä vähempään. Miksikö? Koska B&O tekee siitä mahdollista. Tähän ensiluokkaiseen 1 000 watin audiojärjestelmään kuuluu 12 kaiutinta, bassokaiutin ja subwoofer, ja se tuottaa täyteläisen ja voimakkaan äänen. B&O:n akustiikka-asiantuntijat ovat suunnitelleet, kehittäneet ja virittäneet tämän edistyksellisen teknologian varta vasten Edgeen. 

Ford music
Ford Edge electronic parking brake close up

Fiksu, kätevä ja tilaa säästävä

Sähkötoiminen seisontajarru on käytännöllinen ominaisuus, joka tarjoaa yllättäviä etuja. Se vapauttaa tilaa ohjaamosta ja on helppokäyttöisempi. Jarruja ei myöskään tarvitse huoltaa yhtä usein. Seisontajarrun voi laittaa päälle yksinkertaisesti painamalla keskikonsolissa olevaa painiketta.

Hands-free-takaluukku avautuu ja sulkeutuu vaivattomasti

Nokkelan järjestelmän ansiosta takaluukun lastaaminen ja purkaminen on Edgessä mahdollisimman helppoa. Kun avain on mukanasi ja heilautat jalkaasi takapuskurin alla, takaluukku avautuu ja sulkeutuu automaattisesti. Kätevää, kun kädet ovat täynnä etkä yllä kahvaan.

Ford Edge woman opening a back of the car with her leg
Ford Edge detail of an open rooftop

Anna auringon paistaa

Edgeen on saatavilla täyspitkä panoraamakatto. Näin luonnonvalo pääsee autoon tehden sisätiloista valoisat ja avaran tuntuiset. Panoraamakaton etuosa on sähkötoiminen ja voidaan kallistaa tai liu’uttaa taaksepäin. Täyspitkän aurinkosuojan ansiosta voit avata lasikaton ja saada raikasta ilmaa, mutta olet silti suojassa auringolta.

Top