Home > Henkilöautot > EDGE > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Mukavuus ja kätevyys

Ford Edge on täynnä harkittuja yksityiskohtia, jotta sinä ja kanssamatkustajat voitte nauttia rentouttavasta ja stressittömästä matkanteosta.

Tämän järjestelmän ansiosta kuulet jopa omat ajatuksesi

Aktiivinen melunvaimennus hiljentää ei-toivotun melun ohjaamossa. 

Mikrofonit tunnistavat tiettyjä ääniaaltoja ja mittaavat niitä. Ohjausyksikkö puolestaan erottaa äänet, jotka haluat kuulla (kuten keskustelun ja audiojärjestelmän äänet), ei-toivotuista äänistä.

Tämän jälkeen järjestelmä luo valkoista kohinaa, jota ei voi kuulla. Se kumoaa ei-toivotut äänet ja mahdollistaa todella rauhallisen ajonautinnon.

Hands-free-takaluukku avautuu ja sulkeutuu vaivattomasti

Jos kätesi ovat täynnä tavaraa ja virta-avain on mukanasi, Ford Edge tunnistaa avaimen. Heilautat vain jalkaa auton takapuskurin alla, niin takaluukku avautuu ja sulkeutuu automaattisesti. 

Voit avata takaluukun myös virta-avaimesta tai ohjaamossa olevista painikkeista. Voit keskeyttää nostotoiminnon milloin tahansa, niin takaluukku pysähtyy.

A rear view of the Ford displaying white car on a display

Helpompaa ja turvallisempaa peruuttamista

Betoniporsaita, polkupyöriä, matalia muureja… Peruutuskamera näyttää näkymän auton takaa kojelautaan integroidulla näytöllä. Järjestelmä näyttää kohteet, jotka voisivat muuten jäädä huomaamatta, ja lisäksi se näyttää virtuaaliset apuviivat, joiden avulla peruuttaminen pienimpiinkin tiloihin onnistuu huolettomammin. Kamera aktivoituu automaattisesti, kun valitset peruutusvaihteen.

Tila venyy tarpeen mukaan 

Matkustamossa on mukavat tilat kaikille, sillä siellä on viisi reilunkokoista istuinta kahdessa rivissä, ja takaistuimen voi taittaa 60/40-suhteessa. Autossa on lukuisia säilytystiloja sekä yhtenäinen tavaratila, joten mukaan mahtuvat niin matkustajat, matkatavarat, ostokset, lemmikit kuin harrastusvälineetkin ja paljon muuta.

Edge interior loads of space
The Edge sunroof

Panoraamakatto tuo valoa ja tilan tuntua.

Sähkötoiminen kattokaihdin liukuu sivuun napinpainalluksella, jolloin luonnonvalo pääsee sisään panoraamakatosta. Aurinkoa heijastava lasi pitää sisätilat viileinä ja suojaa haitallisilta UV-säteiltä.

Top