Home > Henkilöautot > UUSI EDGE > Ominaisuudet > Suorituskyky ja taloudellisuus

Täyttää korkeimmat laatuvaatimukset

Uudessa Edgessä yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja tarkasti harkitut yksityiskohdat. Uudessa nelisylinterisessä 2.0 Ford EcoBlue -dieselmoottorissa on 8-vaihteinen automaattivaihteisto pyöritettävällä vaihteenvalitsimella. Tuloksena on tehokas ja taloudellinen katumaasturi, jonka ajodynamiikka mahdollistaa erinomaisen ajovarmuuden ja hallinnan.

Dieselmoottorien uusi standardi

Uusi nelisylinterinen 2.0 Ford EcoBlue -dieselmoottori on edistyksellinen turboahdettu moottori, joka on edeltäjiään merkittävästi taloudellisempi ja suorituskykyisempi. Uusi moottori parantaa polttoainetaloudellisuutta, reagoi entistä herkemmin ja on myös hiljaisempi.

Ford Edge Auto Transmission close up

Uusi 8-vaihteinen automaattivaihteisto pyöritettävällä vaihteenvalitsimella

Automaattivaihteistolla varustetuissa autoissa on perinteisen vaihdekepin sijaan pyöritettävä vaihteenvalitsin (pieni käännettävä nuppi keskikonsolissa). Sen avulla voit hallita uutta automaattivaihteistoa, jossa on entistä parempi kiihdytys ja erittäin tasaiset vaihteiden vaihdot. Vaihteenvalitsimen ansiosta ohjaamo on selkeälinjaisempi ja tilavampi, ja lisäksi käytettävissä on uusi hyödyllinen ominaisuus: kun pysäköit auton, valitsin asettuu automaattisesti pysäköintitilaan.

Vaihda vaihteita nopeasti painikkeilla

Kilpa-autoilusta innoituksensa saaneen teknologian ansiosta vaihteiden vaihto on sujuvaa ja vaivatonta. Koska painikkeet ovat ohjauspyörässä, vaihteiden vaihto onnistuu nyt sujuvammin kaarteissa.

Ford Edge paddle shifters close up
Interior of Ford Edge tailgate lights

Auto-Start-Stop-järjestelmä pienentää polttoaineenkulutusta

Kun pysähdyt esimerkiksi liikennevaloihin tai ruuhkaan, järjestelmä voi sammuttaa moottorin automaattisesti. Kun haluat lähteä liikkeelle, moottori käynnistyy uudelleen kun jarru vapautetaan. Auto-Start-Stop on erityisen tehokas kaupunkiajossa, jossa se voi vähentää polttoaineenkulutusta jopa 10 prosenttia.

 

Top