Home > Henkilöautot > EDGE > Ominaisuudet > Turvallisuus

Turvallisuus

Ford Edgen kattavat turvaominaisuudet tarjoavat sinulle ja kanssamatkustajille vakuuttavan suojan.

Järjestelmä, joka auttaa lieventämään onnettomuuksia tai estämään ne

Törmäyksenestoavustin havaitsee reitilläsi olevat tai sinne mahdollisesti pyrkivät autot ja jalankulkijat ja varoittaa niistä. Jos et reagoi, järjestelmä jarruttaa automaattisesti. Tämä lieventää onnettomuuksia tai jopa estää ne (toimii enintään 80 km:n tuntinopeudella).

Lisäsuojaa takaistuinten matkustajille

Kahteen reunimmaiseen takaistuimeen saa ainutlaatuisen turvaominaisuuden: ilmalla täyttyvän takaturvavyön. Törmäyksessä turvavyö täyttyy ilmalla, jolloin törmäysvoima kohdistuu yli viisi kertaa suuremmalle alueelle kehossa kuin tavallista turvavyötä käytettäessä. Tämä innovatiivinen teknologia pienentää loukkaantumisriskiä vähentämällä rintaan kohdistuvaa painetta ja hallitsemalla pään ja niskan liikettä paremmin.

Child sat in the back seat with safety belt on
Edge on the move

Hätäjarrutehostin

Hätäjarrutehostin varmistaa tehokkaan jarrutuksen hätäjarrutustilanteessa. Mahdollisimman tehokkaan jarrutuksen ja mahdollisimman lyhyen jarrutusmatkan varmistamiseksi järjestelmän uusi ominaisuus on takajarrutehostus (Hydraulic Rear Boost). Se varmistaa takajarrujen lisäpaineistuksen hätäjarrutuksen aikana, kun ABS-järjestelmä on aktiivinen.

Lasten turvallisuutta ajatellen

Uudessa Ford Edgessä pienten lasten on turvallista matkustaa. Siinä on takana lastenistuimen ISOFIX-kiinnikkeet, joihin voit helposti kiinnittää kaksi lastenistuinta.

Child seating
Orange Ford Edge on a curvy road

Jatkuva suoja kaatumiselta

Fordin ainutlaatuinen kallistusanturi auttaa kaatumisenestojärjestelmää pitämään renkaat tien pinnassa varsinkin painopisteen ollessa korkealla ja ulospäin viettävissä kaarteissa.

Koordinoidut turvajärjestelmät aktivoituvat sekunnin murto-osassa

Edistyksellinen IPS-turvajärjestelmä koordinoi useita turvaominaisuuksia, jotta sinulla ja matkustajillasi olisi paras mahdollinen suoja. Jäykän törmäyksiä vaimentavan korirakenteen lisäksi uudessa Ford Edgessä on edistyksellistä istuin- ja turvavyöteknologiaa, joka pienentää loukkaantumisriskiä onnettomuustilanteessa.

See-through of Ford Edge with 5 passengers and luggage

Perävaunu turvallisesti samassa linjassa

Perävaunun hallintajärjestelmä havaitsee perävaunun heittelehtimisen ja hidastaa auton nopeutta palauttaakseen perävaunun hallinnan. Järjestelmä hidastaa auton vauhtia pienentämällä moottorin vääntöä ja lisäämällä vähitellen jarruvoimaa kaikkiin pyöriin.

Edge on the road
Interior airbags positioning

Edistyksellinen turvatyynyjärjestelmä

Turvatyynyjärjestelmässä on etuistuimen lantio- ja rintakehäturvatyynyt sekä sivuturvatyynyt toisen rivin kahdelle uloimmaiselle paikalle.

Top