Home > Henkilöautot > EXPLORER > Ominaisuudet > Hyödyllisiä ominaisuuksia

Tehty seikkailua varten

Ford Explorer on suunniteltu alusta alkaen luotettavuutta ja viimeistelyä painottaen. Auto tarjoaa mukavat tilat jopa seitsemälle hengelle. Toisen ja kolmannen rivin penkkien ollessa alhaalla, käytettävissä on jopa 2 274 litraa lastaustilaa. Yli 800 Nm vääntöä taas mahdollistaa jopa 2 500 kg:n vetokyvyn. Oli edessä sitten golf-viikonloppu tai pitkä perhereissu, tilaa riittää aina.

Ford Explorer viewed from above showing 7 seats / power fold

Ylelliset ja mukautuvat sisätilat

Ford Explorerissa on erittäin hyvät tilat jopa seitsemälle hengelle. Toisen penkkirivin istuimissa on toiminto, joka varmistaa vaivattoman pääsyn kolmannelle riville. Kolmannen rivin Power Fold -teknologian avulla voit parantaa matkatavaratilaa taittamalla istuimet täysin tasaisiksi napinpainalluksella.

Tilaa kaikelle

Vaikka kaikki 7 istuinpaikkaa olisivat käytössä, kolmannen penkkirivin taakse jää edelleen tilaa vaikka kahdelle golfmailasetille. Kaikki toisen ja kolmannen rivin penkit voidaan taittaa tasaisiksi yksittäin, mikä tarjoaa hyvin monipuoliset muokkausmahdollisuudet. Kun kaikki takaistuimet ovat alhaalla, säilytystilaa on jopa 2 274 litraa.

Ford Explorer interior showing boot capacity with luggage
Ford Explorer with boat on tow bar parking by the lake

Vaikuttava vetokyky

Kun Ford Exploreriin on asennettu vetokoukku, auto tarjoaa vaikuttavan 2 500 kg:n vetokyvyn. Näin hinaat helposti asuntovaunua, hevoskärryä, venettä tai mitä viikonloppuusi sitten tarvitsetkin.

Tarvitsetko vielä enemmän kuljetuskapasiteettia?

Lisävarusteena saat taakkatelineet ja/tai kätevän irrotettavan vetokoukun.

Ford Explorer viewed from above to show roof rails
Ford Explorer interior with person folding seats

Huolehdi että laitteillesi riittää virtaa

USB-pistokkeiden ja 12 V -virtapistokkeiden ansiosta saat laitteesi ladattua, missä ikinä istutkin. Auton takaosasta löytyy jopa 220 V virtapistoke, jonka kautta voit ladata myös enemmän virtaa vaativia laitteita.

Top