Home > Henkilöautot > EXPLORER > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Parempi tapa matkustaa

Jokainen kojelaudan kaarre. Jokainen tikki ylellisissä nahkaistuimissa. Kaikki sisätiloissa käytetyt materiaalit. Yksikään yksityiskohta ei ole unohtunut Explorerin monipuolisten sisätilojen viimeistelyssä. B&O-äänentoistojärjestelmä, langaton älypuhelimen lataus ja edistyksellinen FordPass Connect -modeemi. Et malta odottaa seuraavaa ajokertaa.

Hand holding mobile with FordPass App

Hyödynnä älykkäitä ominaisuuksia

FordPass-sovelluksen avulla olet saumattomasti yhteydessä Exploreriisi. Voit seurata autosi sijaintia ja ovien lukitseminen etäyhteydellä tuo mielenrauhaa. Live Traffic –liikennetietojen avulla vältät ruuhkat, ja auton kuntovaroitukset suoraan kännykkääsi pitävät sinut ajan tasalla polttoaineen ja akun tasosta, rengaspaineista ja monista muista asioista. FordPass tekee ladattavan hybridin omistamisen entistäkin helpommaksi, kun voit muokata latausasetuksia suoraan älypuhelimestasi.

Handsfree SYNC 3:n avulla

SYNC 3 pitää sinut yhteydessä. Ohjaa puhelinta, musiikkia ja navigointia edistyneillä puhekomennoilla. Lähetä määränpää FordPass-sovelluksella suoraan auton navigointijärjestelmään. Langattomien OTA-karttapäivitysten ja Live Traffic -tietojen ansiosta reittisi säätyy automaattisesti liikennetilanteen mukaan, joten saavut perille ilman stressiä. Voit ohjata 8” kosketusvärinäyttöä intuitiivisesti nipistys- ja pyyhkäisyelein, ja voit yhdistää sen joko Applen CarPlayhin tai Android Autoon. AppLinkin avulla voit käyttää suosittuja älypuhelinsovelluksia.

Ford Explorer interior with steering wheel and SYNC screen
Ford Explorer B&O sound system close up

Musiikkia sellaisena kuin se on tarkoitettu

Kuuntelitpa millaista musiikkia tahansa, se ansaitsee tulla kuulluksi sellaisena kuin artisti sen tarkoitti. Erikoissuunnitellun B&O-audiojärjestelmän ansiosta tämä on mahdollista Ford Explorerissa. B&O:n ääniteknikot ovat kehittäneet ja virittäneet tämän edistyksellisen 14 kaiuttimen ja 980 watin kokoonpanon varta vasten Exploreriin. Käynnistä laite ja nauti lempiartisteistasi ja -kappaleistasi kuin olisit konsertissa.

Kaikki on huomioitu

Pidä kaikki laitteesiTooltip ladattuina ja käyttövalmiina Ford Explorerin keskikonsolin langattoman latauslevyn ja tilavan medialokeron avulla. Täydellinen esimerkki siitä, miten siistit sisätilat on suunniteltu maksimoimaan tila, kätevyys ja mukavuus.

Ford Explorer close crop on Wireless charging
Ford Explorer electronic parking brake close up

Fiksu, kätevä ja tilaa säästävä

Sähkötoiminen seisontajarru on yksinkertainen ominaisuus, joka tarjoaa yllättäviä etuja. Se esimerkiksi vapauttaa tilaa ohjaamoon ja on helppokäyttöisempi, eikä jarruja tarvitse huollattaa yhtä usein. Seisontajarrun voi laittaa päälle yksinkertaisesti painamalla keskikonsolissa olevaa painiketta.

Älypuhelin apuna lataamisessa

Olemme tehneet Ford Explorerin plug-in-hybridijärjestelmän lataamisesta mahdollisimman helppoa. Ford tekee yhteistyötä Euroopan suurimman julkisen latausverkoston NewMotionin kanssa. Kumppanuuden myötä voit käyttää lataukseen liittyviä lisäpalveluja älypuhelimellasi. Voit etsiä lähimmän julkisen latauspisteen, saada reittiohjeet sinne ja jopa maksaa latauksen käyttämällä sovellusta.

Man approaching Ford Explorer being charged
Top