Home > Henkilöautot > EXPLORER > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Parempi tapa matkustaa

Jokainen kojelaudan kaarre. Jokainen tikki ylellisissä nahkaistuimissa. Kaikki sisätiloissa käytetyt materiaalit. Yksikään yksityiskohta ei ole unohtunut täysin uuden Explorerin monipuolisten sisätilojen viimeistelyssä. B&O-äänentoistojärjestelmä, langaton älypuhelimen lataus ja edistyksellinen FordPass Connect -modeemi. Et malta odottaa seuraavaa ajokertaa.

Ford Explorer interior with steering wheel and SYNC screen

Hands-free SYNC 3:n avulla

Ford SYNC 3 integroituu saumattomasti älypuhelimeesi ja antaa sinun hallita kaikkea puheluista ja tekstiviesteistä musiikkiin ja navigointijärjestelmään. Ohjauksessa voi käyttää 10.1” tuuman kosketusnäyttöä tai yksinkertaisia puhekomentoja. SYNC 3:ssa on lisäksi AppLink, Apple CarPlay ja Android Auto, joiden avulla saat älypuhelimen tiedot näkyviin kosketusnäytölle. Hyödynnä nipistys- ja pyyhkäistoimintoja tehdäksesi navigoinnista entistä helpompaa.

Entistä parempaa yhteydenpitoa

Täysin uudessa Ford Explorerissa on FordPass Connect -toiminto. Tähän tehokkaaseen sisäänrakennettuun modeemiin voi kytkeä Wifi-yhteyden enimmillään kymmenelle laitteelle (vaatii erillisen liittymän). Järjestelmästä näet reaaliaikaiset liikennetiedot suoraan auton navigointijärjestelmään toimitettuina. Kun yhdistät modeemin puhelimesi FordPass-sovellukseen, saat käyttöösi useita innovatiivisia ominaisuuksia. Voit esimerkiksi paikantaa auton ja lukita tai avata ovet etänä. Voit seurata polttoaineen määrää, mittarilukemaa ja rengaspaineita sekä saada auton huoltoilmoitukset suoraan puhelimeesi. Plug-in-hybridin omistaminen on entistä näppärämpää, kun voit tarkistaa auton latauksen tilan ja latausasetukset suoraan älypuhelimestasi.

Hand holding mobile with FordPass App
Ford Explorer B&O sound system close up

Musiikkia sellaisena kuin se on tarkoitettu

Kuuntelitpa millaista musiikkia tahansa, se ansaitsee tulla kuulluksi sellaisena kuin artisti sen tarkoitti. Erikoissuunnitellun B&O-audiojärjestelmän ansiosta tämä on mahdollista täysin uudessa Ford Explorerissa. B&O:n ääniteknikot ovat kehittäneet ja virittäneet tämän edistyksellisen 14 kaiuttimen ja 980 watin kokoonpanon varta vasten Exploreriin. Käynnistä laite ja nauti lempiartisteistasi ja -kappaleistasi kuin olisit konsertissa.

Kaikki on huomioitu

Pidä kaikki laitteesiTooltip ladattuina ja käyttövalmiina täysin uuden Ford Explorerin keskikonsolin langattoman latauslevyn ja tilavan medialokeron avulla. Täydellinen esimerkki siitä, miten siistit sisätilat on suunniteltu maksimoimaan tila, kätevyys ja mukavuus.

Ford Explorer close crop on Wireless charging
Ford Explorer electronic parking brake close up

Fiksu, kätevä ja tilaa säästävä

Sähkötoiminen seisontajarru on yksinkertainen ominaisuus, joka tarjoaa yllättäviä etuja. Se esimerkiksi vapauttaa tilaa ohjaamoon ja on helppokäyttöisempi, eikä jarruja tarvitse huollattaa yhtä usein. Seisontajarrun voi laittaa päälle yksinkertaisesti painamalla keskikonsolissa olevaa painiketta.

Älypuhelin apuna lataamisessa

Olemme tehneet täysin uuden Ford Explorerin plug-in-hybridijärjestelmän lataamisesta mahdollisimman helppoa. Ford tekee yhteistyötä Euroopan suurimman julkisen latausverkoston NewMotionin kanssa. Kumppanuuden myötä voit käyttää lataukseen liittyviä lisäpalveluja älypuhelimellasi. Voit etsiä lähimmän julkisen latauspisteen, saada reittiohjeet sinne ja jopa maksaa latauksen käyttämällä sovellusta.

Woman checking her phone whilst charging Ford
Top