Home > Henkilöautot > FIESTA ST > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Rentouttava ja virkistävä. Hyödyllinen ja älykäs.

Parhaat teknologiat ovat helppokäyttöisiä. Ne tekevät elämästä helpompaa, viihdyttävämpää, miellyttävämpää ja palkitsevampaa. Siksi Fiesta ST:ssä on edistyksellinen SYNC 3 -järjestelmä, B&O PLAY, RECARO-istuimet ja monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Fiesta ST:n tilat ovat uskomattoman miellyttävät ja käytännölliset: niissä on kaikki tarvittava, jotta ajomatkat sujuvat mukavasti.

Live venue with B&O logo

Lempimusiikkisi sellaisena kuin se on tarkoitettu

Kuuntelitpa millaista musiikkia tahansa, se ansaitsee tulla kuulluksi sellaisena kuin artisti on sen tarkoittanut. Ja juuri sitä voit odottaa Fiestassa. Miksi näin? Koska B&O tekee siitä mahdollista. Tähän ensiluokkaiseen 675 watin audiojärjestelmään kuuluu 10 kaiutinta, bassokaiutin ja subwoofer, ja se tuottaa täyteläisen ja voimakkaan äänen. B&O akustiikka-asiantuntijat ovat suunnitelleet, kehittäneet ja virittäneet tämän edistyksellisen teknologian varta vasten Fiestaan. Käännä siis nupit kaakkoon ja nauti lempiartisteistasi ja -kappaleistasi autossasi kuin olisit konsertissa.

Saumatonta teknologiaa, joka tottelee puhetta

Huipputeknologiaa edustavan Ford SYNC 3 -järjestelmän avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää intuitiivisilla puhekomennoilla tai 8” kosketusvärinäytöllä. Järjestelmän voi yhdistää Applen CarPlayhin ja Android Autoon, ja Applinkin avulla voit myös käyttää suosittuja älypuhelinsovelluksia.

Ford Fiesta ST RECARO sports seats

Performance-tyylinen kuljettajan istuin

Jotta Fiesta ST -elämyksesi olisi täydellinen, autoon on saatavilla kilpa-autoiluhenkiset RECARO-urheiluistuimet. Kehoa tukevat istuimet on optimoitu siten, että asentosi on täydellinen Fiesta ST:n hallintaan ja ajamisesta nauttimiseen. Istuimissa on ST- ja RECARO-logot, ja osa-nahkaverhoilu harmailla tikkauksilla.

Suuri panoraamakatto tuo valoa ja ilmavuutta

Toisin kuin useimpiin vastaavan kokoisiin autoihin, Fiestaan on saatavilla valinnaisvarusteena ylellinen kaksiosainen lasinen panoraamakatto. Sen voi sähköisesti avata joko osittain kallistamalla tai liu'uttamalla kokonaan katon etuosan takaosan päälle, jolloin sisätiloista tulee valoisat ja ilmavat. Katto päästää luonnonvalon sisään, ja aurinkoa heijastava lasi pitää sisätilat viileinä ja suojaa UV-säteiltä. Helppokäyttöisen kattokaihtimen ansiosta lasikaton saa halutessaan peittoon tai näkyviin.

Ford Fiesta Electronic Automatic Temperature Control

Aseta haluamasi lämpötila

Automaattisen ilmastoinnin avulla voit valita juuri haluamasi sisälämpötilan, ja järjestelmä ylläpitää sitä edistyksellisen ilmastoinnin ohella.

Avaimettomuus on vaivattomuutta

Kun lähestyt autoasi, Fordin avaimeton järjestelmä tunnistaa kauko-ohjaimesi, vaikka se olisi taskussasi tai laukussasi. Ovien lukitus avautuu, ja kun istut paikoillesi, virta-avainta ei tarvitse käyttää. Kun painat kytkintä ja Ford Power -käynnistyspainiketta, moottori herää eloon.

Ford Fiesta MyKey close up

MyKey® tekee auton lainaamisesta huoletonta

Tämän teknologian avulla voit asettaa nopeusrajoituksen ja turvavyömuistutuksen ja jopa hallita audiojärjestelmän äänenvoimakkuutta. Ford MyKey® on helppokäyttöinen ominaisuus, jonka ansiosta voit huoletta lainata autoa ystävälle tai perheenjäsenelle. Laita avain virtalukkoon, käynnistä auto ja noudata ohjeita, niin voit helposti ohjelmoida haluamasi rajoitukset kyseiselle avaimelle. Voit pitää rajoittamattoman omistaja-avaimen itselläsi ja halutessasi hankkia lisää avaimia.

Tunnelmavalaistus tekee sisätiloista nykyaikaiset

Tunnelmavalaistus luo hienostuneen värisävyn auton sisätiloihin yöaikaan.

Ford Fiesta ST Ambient lighting

Lämmityksen avulla tuulilasi pysyy puhtaana

Ohuet hehkulangat kuumenevat napin painalluksella ja poistavat jään ja lumen tuulilasin pinnalta hetkessä kylminä aamuina.

Sähköisesti taittuvat sivupeilit

Sivupeilit saavat helposti kolhuja ahtaissa tiloissa ajettaessa tai kapealle kadulle pysäköidessä. Valinnaisvarusteena saatavat sähköpeilit taittuvat koria vasten napinpainalluksella ja auttavat näin välttämään tällaisia vahinkoja. Peileissä on myös lämmitys, joten pääset liikkeelle nopeammin ja turvallisemmin pakkasaamuina.

Estää ikävät kolhut ja naarmut

Ahtaissa pysäköintitiloissa ovi kolhiintuu helposti. Mutta kun avaat Fiestan oven, suojus ponnahtaa esiin ja suojaa autosi ja sen vieressä olevan auton maalipintaa.

Top