Home > Henkilöautot > FIESTA > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Mukavuus ja kätevyys

Uusia teknologioita on helppo käyttää kotonasi, joten sen pitäisi olla mahdollista myös autossasi. Siksi Fiestassa on SYNC –tietoviihdejärjestelmä, joka helpottaa elämää, B&O –audiojärjestelmä, joka tekee ajomatkoista viihdyttävämpiä, sekä avattava panoraamakatto, joka lisää ajonautintoa entisestään. Tutustu näihin ja moniin muihin ominaisuuksiin, jotka löydät Fiestan uskomattoman mukavista ja kätevistä tiloista.

Saumatonta teknologiaa, joka tottelee puhetta

Huipputeknologiaa edustavan Ford SYNC -tietoviihdejärjestelmän avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää intuitiivisilla puhekomennoilla tai 8” kosketusvärinäytöllä. Järjestelmän voi yhdistää Applen CarPlayhin ja Android AutoonSYNC 3, ja se on Bluetooth-yhteensopiva. Applinkin avulla voit myös käyttää suosittuja älypuhelinsovelluksia

A hand touching central display in Ford Fiesta

Entistä parempaa yhteydenpitoa

Ford Fiestaan on nyt saatavilla FordPass Connect-modeemi. Järjestelmä tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G LTE Wi-Fi-yhteyden kymmenelle laitteelle sekä reaaliaikaiset Life Traffic -liikennetiedot suoraan autosi navigointijärjestelmään toimitettuina. Onnettomuustilanteessa FordPass Connect voi automaattisesti soittaa eCall-puhelun hätäkeskukseen ja välittää auton sijainnin. FordPass Connect on vieläkin hyödyllisempi, kun yhdistät sen älypuhelimeesi FordPass-sovelluksen kautta.

Lempimusiikkisi sellaisena kuin se on tarkoitettu

Kuuntelitpa millaista musiikkia tahansa, se ansaitsee tulla kuulluksi sellaisena kuin artisti on sen tarkoittanut. Ja juuri sitä voit odottaa Fiestassa. Miksi näin? Koska B&O Audiojärjestelmä tekee siitä mahdollista. Tähän ensiluokkaiseen 675 watin audiojärjestelmään kuuluu 10 kaiutinta, bassokaiutin ja subwoofer, ja se tuottaa täyteläisen ja voimakkaan äänen. B&O akustiikka-asiantuntijat ovat suunnitelleet, kehittäneet ja virittäneet tämän edistyksellisen teknologian varta vasten Fiestaan. Käännä siis nupit kaakkoon ja nauti lempiartisteistasi ja -kappaleistasi autossasi kuin olisit konsertissa.

Ford Fiesta speaker detail

Panoraamakatto

Fiestaan on saatavilla valinnaisvarusteena kaksiosainen panoraamakatto. Etuosa on sähkötoiminen ja voidaan kallistaa tai liu’uttaa taaksepäin. Näin luonnonvalo pääsee autoon sisään tehden sisätiloista valoisat ja avaran tuntuiset.

Sinun Fiestasi. Juuri sellaisena kuin haluat

Haluatko yksilöllisen Fiestan, joka on aidosti omannäköisesi? Laajan valinnaisvarustevalikoiman ansiosta se onnistuu. Saatavilla on yksivärisiä, metallivärisiä, kaksisävyisiä ja erikoisvärisiä korin värivaihtoehtoja, erilaisia sisätilojen yksityiskohtia, verhoiluja ja tikkauksia sekä erilaisia vanteita. Design- ja Interior -yksilöintipakettien avulla teet autostasi täsmälleen omaan tyyliisi sopivan.

A wheel and four Ford Fiesta models
Ford Fiesta dock with cell phone

Fiksu säilytyspaikka älypuhelimelle

MyFord Dock on älykkäästi suunniteltu telakka, jossa älypuhelin, MP3-soitin tai navigointilaite pysyy paikoillaan. Sen ansiosta näet laitteen hyvin, mutta pidät näköyhteyden tiehen. Telakka sijaitsee keskikonsolin päällä, ja siinä on saranoitu kansi, joka pitää laitteesi paikoillaan.

Oma paikka kaikille tavaroille

Auton sisätiloista on hyödynnetty jokainen millimetri, ja mallista riippuen säilytyslokeroita on enimmillään 19. Yksi näppäristä ominaisuuksista on vaihdekepin edessä oleva mediataso, jossa voi säilyttää mobiililaitteita. Tasossa on kumipinta, joten laitteet pysyvät tukevasti paikoillaan ajaessasi. Lisäksi autossa on USB-liitäntä, joka toimii kätevänä latauspisteenä.

Ford Fiesta interior stowage
Ford Fiesta display

MyKey® tekee auton lainaamisesta huoletonta

Tämän teknologian avulla voit asettaa nopeusrajoituksen ja turvavyömuistutuksen ja jopa hallita audiojärjestelmän äänenvoimakkuutta. Ford MyKey® on helppokäyttöinen ominaisuus, jonka ansiosta voit huoletta lainata autoa ystävälle tai perheenjäsenelle. Laita avain virtalukkoon, käynnistä auto ja noudata ohjeita, niin voit helposti ohjelmoida haluamasi rajoitukset kyseiselle avaimelle. Voit pitää rajoittamattoman omistaja-avaimen itselläsi ja halutessasi hankkia lisää avaimia.

Tunnelmavalaistus tekee sisätiloista nykyaikaiset

Tunnelmavalaistus luo hienostuneen värisävyn auton sisätiloihin yöaikaan.

Ford Fiesta ambient lighting

Lämmityksen avulla tuulilasi pysyy puhtaana

Ohuet hehkulangat kuumenevat napin painalluksella ja poistavat jään ja lumen tuulilasin pinnalta hetkessä kylminä aamuina.

Top