Home > Henkilöautot > FIESTA > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Mukavuus ja kätevyys

Uusia teknologioita on helppo käyttää kotonasi, joten sen pitäisi olla mahdollista myös autossasi. Siksi täysin uudessa Fiestassa on SYNC 3, joka helpottaa elämää, B&O - premium audiojärjestelmä, joka tekee ajomatkoista viihdyttävämpiä, sekä avattava panoraamakatto, joka lisää ajonautintoa entisestään. Tutustu näihin ja moniin muihin ominaisuuksiin, jotka löydät Fiestan uskomattoman mukavista ja kätevistä tiloista.

Saumatonta teknologiaa, joka tottelee puhetta

Huipputeknologiaa edustavan Ford SYNC 3 -järjestelmän avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää intuitiivisilla puhekomennoilla tai 8-tuumankosketusvärinäytöllä. Järjestelmän voi yhdistää Applen CarPlayhin ja Android Autoon, ja Applinkin avulla voit myös käyttää suosittuja älypuhelinsovelluksia, kuten Spotifyta.

Lempimusiikkisi sellaisena kuin se on tarkoitettu

Kuuntelitpa millaista musiikkia tahansa, se ansaitsee tulla kuulluksi sellaisena kuin artisti on sen tarkoittanut. Ja juuri sitä voit odottaa Fiestassa. Miksi näin? Koska B&O tekee siitä mahdollista. Tähän ensiluokkaiseen 675 watin audiojärjestelmään kuuluu 10 kaiutinta, bassokaiutin ja subwoofer, ja se tuottaa täyteläisen ja voimakkaan äänen. B&O akustiikka-asiantuntijat ovat suunnitelleet, kehittäneet ja virittäneet tämän edistyksellisen teknologian varta vasten Fiestaan. Käännä siis nupit kaakkoon ja nauti lempiartisteistasi ja -kappaleistasi autossasi kuin olisit konsertissa.

Ford Fiesta speaker detail

Suuri panoraamakatto tuo valoa ja ilmavuutta

Toisin kuin useimpiin vastaavan kokoisiin autoihin, Fiestaan on saatavilla valinnaisvarusteena ylellinen kaksiosainen lasinen panoraamakatto. Sen voi sähköisesti avata joko osittain kallistamalla tai liu'uttamalla kokonaan katon etuosan takaosan päälle, jolloin sisätiloista tulee valoisat ja ilmavat. Katto päästää luonnonvalon sisään, ja aurinkoa heijastava lasi pitää sisätilat viileinä ja suojaa UV-säteiltä. Helppokäyttöisen kattokaihtimen ansiosta lasikaton saa halutessaan peittoon tai näkyviin.

Sinun Fiestasi. Juuri sellaisena kuin haluat

Haluatko yksilöllisen Fiestan, joka on aidosti omannäköisesi? Laajan valinnaisvarustevalikoiman ansiosta se onnistuu. Saatavilla on yksivärisiä, metallivärisiä, kaksisävyisiä ja erikoisvärisiä korin värivaihtoehtoja, erilaisia sisätilojen yksityiskohtia, verhoiluja ja tikkauksia sekä erilaisia vanteita. Design- ja Interior -yksilöintipakettien avulla teet autostasi täsmälleen omaan tyyliisi sopivan.

A wheel and four Ford Fiesta models
Ford Fiesta dock with cell phone

Fiksu säilytyspaikka älypuhelimelle

MyFord Dock on älykkäästi suunniteltu telakka, jossa älypuhelin, MP3-soitin tai navigointilaite pysyy paikoillaan. Sen ansiosta näet laitteen hyvin, mutta pidät näköyhteyden tiehen. Telakka sijaitsee keskikonsolin päällä, ja siinä on saranoitu kansi, joka pitää laitteesi paikoillaan.

Oma paikka kaikille tavaroille

Auton sisätiloista on hyödynnetty jokainen millimetri, ja mallista riippuen säilytyslokeroita on enimmillään 19. Yksi näppäristä ominaisuuksista on vaihdekepin edessä oleva mediataso, jossa voi säilyttää mobiililaitteita. Tasossa on kumipinta, joten laitteet pysyvät tukevasti paikoillaan ajaessasi. Lisäksi autossa on USB-liitäntä, joka toimii kätevänä latauspisteenä.

Ford Fiesta interior stowage
Ford Fiesta ambient lighting

Tunnelmavalaistus tekee sisätiloista nykyaikaiset

Tunnelmavalaistus luo hienostuneen värisävyn auton sisätiloihin yöaikaan.

Lämmityksen avulla tuulilasi pysyy puhtaana

Ohuet hehkulangat kuumenevat napin painalluksella ja poistavat jään ja lumen tuulilasin pinnalta hetkessä kylminä aamuina.

Top