Home > Henkilöautot > FIESTA > Ominaisuudet > Suorituskyky ja taloudellisuus

Suorituskyky ja taloudellisuus

Miksi valita tehon ja polttoainetaloudellisuuden välillä? Ford Fiestan palkittu 1.0 EcoBoost –bensiinimoottori tarjoaa molemmat. Uusi EcoBoost –kevythybridimoottori sisältää pienen 48 V:n sähkömoottorin ja perinteisen polttomoottorin. Kevythybridiauton sähkömoottori tukee bensiinimoottoria tarvittaessa, joten polttoaineenkulutus on pienempi ja CO2-päästöt matalammat.

EcoBoost-hybriditeknologia

Fiesta EcoBoost Hybridissä on 48 voltin akulla varustettu sähkömoottori, joka tukee sen polttomoottoria. Pelkällä sähköllä ajamisen sijaan sähkömoottori avustaa polttomoottoria lisäväännöllä, joka tuottaa 16 hv lisätehoa ja jopa 20 % voimakkaamman kiihdytyksenTooltip sekä vähentää vaihteenvaihtojen tarvetta. Kevythybridin akun lataamiseen käytetään jarrutusenergian talteenottoa, jolloin hidastettaessa syntyvä energia ei mene hukkaan. Tämä vähentää polttoaineenkulutusta ja päästöjä.

Enemmän tehoa. Enemmän taloudellisuutta. Enemmän nautintoa

Mullistavan 1.0-litraisen kolmisylinterisen EcoBoost-bensiinimoottorin tehovaihtoehdot ovat 95 ja 125 hevosvoimaa, joista jälkimmäinen on saatavilla myös kevythybridinä. Suorituskykyisen bensiinimoottorin polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt ovat  matalat. Et siis joudu tinkimään mistään.

Ford Fiesta manual transmission

Manuaali- vai automaattivaihteisto? Sinä valitset

Fiestan vaihteistovalikoima on suunniteltu siten, että voit ottaa kaiken irti valitsemastasi moottorista. Saatavilla on viisivaihteinen ja kuusivaihteinen manuaalivaihteisto sekä kuusivaihteinen automaattivaihteisto. Fiestassa vaihteiden vaihdot ovat tasaisia ja täsmällisen tehokkaita.

Ford Fiesta battery

Lataa akku taloudellisemmin

Tavallisista järjestelmistä poiketen älykäs uudelleenlataus lataa akun vain tarvittaessa. Se välttää mahdollisuuksien mukaan uudelleenlatausta silloin kun kaasua painetaan. Näin voidaan saavuttaa lisävähennyksiä polttoaineenkulutuksessa ja päästöissä.

Top