Home > Henkilöautot > FIESTA > Ominaisuudet > Suorituskyky ja taloudellisuus

Suorituskyky ja taloudellisuus

Miksi valita tehon ja polttoainetaloudellisuuden välillä? Ford Fiestan palkittu 1.0 EcoBoost –bensiinimoottori tarjoaa molemmat. Uusi EcoBoost –kevythybridimoottori sisältää pienen 48 V:n sähkömoottorin ja perinteisen polttomoottorin. Kevythybridiauton sähkömoottori tukee bensiinimoottoria tarvittaessa, joten polttoaineenkulutus on pienempi ja CO2-päästöt matalammat.

Fiesta saatavilla kevythybridinä

Fiestan edistyksellinen EcoBoost -kevythybriditeknologia sisältää pienen 48 V akkukäyttöisen sähkömoottorin ja perinteisen polttomoottorin. EcoBoost -kevythybridi on polttoainetaloudellinen ja Fiestaa ei tarvitse kytkeä erilliseen latauspisteeseen. Hybridiautoa ei voi ajaa pelkällä sähköllä, vaan sähkömoottori tukee bensiinimoottoria tarvittaessa. Jarrutusenergian talteenottojärjestelmä ohjaa energiaa jarruista takaisin hybridiakkuun. Säästät polttoainekustannuksissa ja CO2-päästöt pienenevät. 

Enemmän tehoa. Enemmän taloudellisuutta. Enemmän nautintoa

Mullistavan 1.0-litraisen kolmisylinterisen EcoBoost-bensiinimoottorin teho on voimakkaimmassa versiossa jopa 140 hevosvoimaa, mikä vastaa tavallista 1.6-litraista moottoria. EcoBoost -moottorissa on pienempi polttoaineenkulutus tuottaa vähemmän CO2-päästöjä. Et siis joudu tinkimään mistään. Saatavilla on myös 1.1 litran bensiinimoottori, jonka teho on 70 tai 85 hevosvoimaa.

Dieselin tehoa

Suositko dieseliä? Valitse siinä tapauksessa taloudellinen 85-hevosvoimainen 1.5 litran TDCi-moottori.

Render of Ford diesel engine
Ford Fiesta manual transmission

Manuaali- vai automaattivaihteisto? Sinä valitset

Fiestan vaihteistovalikoima on suunniteltu siten, että voit ottaa kaiken irti valitsemastasi moottorista. Saatavilla on viisivaihteinen ja kuusivaihteinen manuaalivaihteisto sekä kuusivaihteinen automaattivaihteisto. Fiestassa vaihteiden vaihdot ovat tasaisia ja täsmällisen tehokkaita.

Ford Fiesta battery

Lataa akku taloudellisemmin

Tavallisista järjestelmistä poiketen älykäs uudelleenlataus lataa akun vain tarvittaessa. Se välttää mahdollisuuksien mukaan uudelleenlatausta silloin kun kaasua painetaan. Näin voidaan saavuttaa lisävähennyksiä polttoaineenkulutuksessa ja päästöissä.

Top