Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Henkilöautot > FOCUS

UUSI FORD FOCUS ECOBOOST HYBRID

Tyylikäs muotoilu, ensiluokkaiset materiaalit, avarat sisätilat ja nyt myös EcoBoost -hybridimoottori. Uudessa Ford Focuksessa on enemmän tehoaVastaa 16 hv:n tehoa, 20 % nopeampi kiihdytys ja 10 % parempi polttoainetaloudellisuus.EcoBoost 1 200 – 1 800 rpm Jotta voit nauttia paremmasta suorituskyvystä pienemmillä päästöillä.

Valinnan vapaus…

Valitse väri ja korimalli. 

Täysin uusi Ford Focus ST-Line 5-ovinen – ulkoasu 360

Mikä voimansiirto sopii sinulle parhaiten?

Focus kevythybridi on tehokas ja suorituskykyinen

Focus on suunniteltu erittäin polttoainetaloudelliseksi ja sen EcoBoost Hybrid –kevythybridimoottori auttaa alentamaan päästöjä entisestään. Focus kevythybridi on yksi neljästätoista sähköistetystä Ford-mallista vuonna 2020.

Fiksumpi dieselvaihtoehto

Ford Focukseen on saatavilla 1,5 tai 2,0 litran EcoBlue-dieselmoottori, jossa käytetään uusinta teknologiaa tehon, väännön ja taloudellisuuden parantamiseksi sekä päästöjen pienentämiseksi. Moottorien tehot ovat vaikuttavat 120 hv tai 150 hv.

EcoBoost petrol engine render

Tinkimätöntä suorituskykyä 

1,5 litran Ford EcoBoost -bensiinimoottori käyttää polttoaineen suoraruiskutusta, turboahdinta ja sylinterin lepuutusteknologiaa. Tuloksena on erinomainen tehokkuus ja taloudellisuus. 150 ja 182 hv:n versioina saatava moottori tarjoaa yhtä tinkimättömän suorituskyvyn kuin tavallinen 1,5-litrainen moottori. Siinä on kuitenkin pienempi polttoaineenkulutus ja matalammat CO2-päästöt.

Edistyksellistä teknologiaa

Focus on suunniteltu parantamaan ajokokemusta entisestään.
Tässä uuden sukupolven autossa on runsaasti älykkäitä kuljettajaa avustavia teknologioita ja muita edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten aktiivinen vakionopeudensäädin, sekä automaattinen pysäköintiavustin (Automaattivaihteiston kanssa).

Mukavuutta ja helppoa yhteydenpitoa

Tyylipuhtaat linjat, selkeästi suunnitellut tilat ja hienostunut ilme. Focuksen sisätilat ovat entistäkin miellyttävämmät, tilavammat ja tyylikkäämmät. Minne tahansa menetkin, voit yhdistää Focuksen FordPass-sovelluksen kautta. Sovellus on suunniteltu erityisesti tällaisille yhdistetyille modeemikäyttöisille ajoneuvoille. Etkö muista, minne pysäköit? Löydä Focus kartalta. Tai jos unohdit lukita ovet, lukitse ne etänä. Ja tämä on vasta alkua älykkäille ominaisuuksille, jotka saat käyttöösi FordPass-sovelluksella.

Turvallisuutesi on aina etusijalla

Auton älykkäät teknologiat on suunniteltu parantamaan sinun, perheesi ja muiden tienkäyttäjien turvallisuutta. Esimerkiksi aktiivinen jarrutusjärjestelmä ja törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tunnistuksella varoittaa törmäysvaarasta. Järjestelmä voi jopa jarruttaa automaattisesti, jos et reagoi ajoissa.

New red Ford Focus pre-collision assist

Tilaa kaikelle

Focuksessa sisätilat on hyödynnetty tehokkaasti, tuloksena entistä monipuolisempi auto. Sekä edessä että takana on runsaasti pää-, jalka- ja kyynärpäätilaa, joten pitkätkin matkustajat viihtyvät kyydissä. Takaistuimet voidaan taittaa 60/40-suhteessa lähes täysin tasaisiksi, jotta saat mahdollisimman paljon tilaa matkatavaroille. Lisäksi tavaratilan lattia on säädettävissä. Sitä voi nostaa, jolloin alle syntyy säilytystilaa, tai madaltaa, jolloin saat käyttöösi enemmän kuormatilaa.

Ford Promotions

Katso kaikki tarjoukset ja kampanjat

FOCUS - mallisto

Vertaa malleja (PDF 3.9Mt)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top